AKŞENER:?BU ´EY´LERİN SEBEBİ SURİYE´DEN GERİ DÖNMENİN AYAK SESLERİNİ BASTIRMAK?

AKŞENER:?BU ´EY´LERİN SEBEBİ SURİYE´DEN GERİ DÖNMENİN AYAK SESLERİNİ BASTIRMAK?

MHP´den ihraç edilen Akşener, "Şimdi İzmir mitinginde söyledim. Dün MGK´da karar çıktı. Dedim ki bu gürültünün sebebi, bu ´ey´lerin sebebi Suriye´den yüz geri olmanın ayak seslerini, geri dönmenin ayak seslerini bastırmak üzere mi yapılıyor. Evet bastırma

Samsun´da yaklaşık 1000 kişinin katıldığı programda konuşma yapan (MHP´den ihraç edilen) Meral Akşener, "Ey Hollanda diye bir esildi gürlendi, ´Ey Almanya´ denildi esildi, gürlendi. Şimdi İzmir mitinginde söyledim. Dün MGK´da karar çıktı. Dedim ki bu gürültünün sebebi, bu ´ey´lerin sebebi Suriye´den yüz geri olmanın ayak seslerini, geri dönmenin ayak seslerini bastırmak üzere mi yapılıyor. Evet bastırmak üzere yapılıyor" dedi.

´SİZ SANDALYE SAHİBİ OLMAYACAKSINIZ, ERDOĞAN YERİNE OTURACAK´

Öte yandan Akşener 16 Nisan´da ´Hayır´ sonucu çıktığında kendisinin bir sandalye sahibi olmayacağını belirterek söyle devam etti: "Siz de bir sandalye sahibi olmayacaksınız. Sayın Erdoğan yerine oturacak. (Başbakan Binali Yıldırım) Binali Bey´i bilmiyorum. Adalet ve Kalkınma Partisi yerinde duracak da, şimdi (eski Başbakan Ahmet Davutoğlu) Sayın Davutoğlu biliyorsunuz gelmişti. Sayın (Cumhurbaşkanı Recep Tayyip) Erdoğan getirdi. Ondan sonra beğenmedi gönderdi.

´BİNALİ BEY´E KIZIP ´İN ALİ´ DİYEBİLİR´

Binali Bey´e dedi ki, ´Bin Ali´, şimdi de kızar ´İn Ali´ diyebilir. Oraya biz karışamayız. Ama iktidar elinde duracak. Dolayısıyla bu kişisel çıkarın üstünde bir çalışma olduğu için Allah indinde de çok doğru yapılan bir çalışma yapıldığına inanıyorum."


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ