Adanaspor´da neler oluyor?

Adanaspor´da neler oluyor?

12 yıl aradan sonra Süper Lig´e yükselen Adanaspor´da önce yönetim kurulunun tamamı Başkan Bayram Akgül´e istifasını verdi, ardından takımı süper lig´e taşıyan Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile yollarını ayırdı

12 yıl aradan sonra Süper Lig´e yükselen Adanaspor´da önce yönetim kurulunun tamamı Başkan Bayram Akgül´e istifasını verdi, ardından da  takımı süper lig´e taşıyan Teknik Direktör Engin İpekoğlu ile yollarını ayırdı.

Adanaspor Süper lig´de 12 yıl aradan sonra bugün 5 Ocak Stadında oynayacağı Bursaspor karşısına Engin İpekoğlu yollarını ayırdığından altyapı teknik direktörlerinden Eyüp Arınç ile sahaya çıkacağı bildirildi.

Adanaspor A.Ş´den Teknik Direktör Engin İpekoğlu´nun ayrılması ile ilgili olarak yapılan açıklamada, ?Şampiyonlukta emeği olan Sayın Engin İpekoğlu ile ligin başlamasına 1 gün kala yolumuzu ayırmak zorunda kaldık. Kendisine hayatında başarılar dileriz? denildi.

İPEKOĞLU´NA TEŞEKKÜR

Kulübün Basın Sözcüsü Bülent Uzel, ?Engin hocaya katkılarından dolayı teşekkür ederek kendisiyle yollarımızı ayırdık. Yeni teknik direktör ile ilgili henüz bir çalışma yok. Netleştiğinde paylaşacağız.? diye konuştu.(VŞ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Adanaspor neler oluyor