ADANASPOR´DA DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

ADANASPOR´DA DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 1.Lig 1.hafta maçında, 5 Ocak Stadyumu´nda Denizlispor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri´nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Kemal Kılıç yönetiminde saat 20:00´da başlayan antrenman, 1 saat 10 dakika sürdü. Antrenman rejenerasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular istasyon çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde dar alanda çift kale maç yapan Turuncu-Beyazlı takım antrenmanı tamamladı.

Adanaspor, hazırlıklarını 7 Ağustos Pazartesi günü Osman Yereşen Tesisleri´nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

MAZİNLE SONSUZA DEK : DORDE MİLİÇ ADANA´YA GELİYOR

Büyük Adanaspor taraftarlarından gelen talep doğrultusunda, Adanaspor kulübü olarak "Maziye Dönüş 1954" projesini duyurmuştuk.

Bu bağlamda "Maziye Dönüş Sezonunda" 12 Ağustos cumartesi günü oynayacağımız, 2017-2018 sezonun ilk lig maçı olan Adanaspor-Denizlispor maçına Adanasporumuzun efsanevi futbolcularından Dorde Miliç de Adanaspor kulübümüzün özel davetlisi olarak Adana´ya gelecektir.

Dorde Miliç´in de tribünde yerine alacağı bu maçta, "Mazinle sonsuza dek" sloganı ile siz Büyük Adanaspor taraftarının da tribündeki yerini alarak "Maziye Dönüş Sezonunun" açılışı hep birlikte yapmayı diliyoruz.

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ