ADANA VALİLİĞİNDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLIKLARI TOPLANTISI

ADANA VALİLİĞİNDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI HAZIRLIKLARI  TOPLANTISI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  vesilesiyle il genelinde gerçekleştirilmesi planlanan kutlama etkinlikleri Vali Dr. Süleyman Elban’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda değerlendirildi.

Toplantıda bir değerlendirmede bulunan Vali Elban; Cumhuriyet’in yüce milletimiz için daima çok büyük önem arz ettiğine değinerek Cumhuriyet’imizin ilan edilişinin 100. yıl dönümü olması sebebiyle özellikle bu yılın manevi olarak anlamının Devletimiz ve milletimiz için çok büyük olduğunu dile getirdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da birlik ve beraberlik içinde kutlama etkinliklerinin gerçekleştirileceğini belirten Vali Elban, bu anlamlı yılın anısına Adana genelinde 100 etkinlik gerçekleştirileceğini ifade etti. Kurtuluş mücadelesi ruhunu asla kaybetmemiş, bağımsızlığı uğruna daima can vermeye hazır olan yüce bir milletin mensubu olmaktan daima gurur duyduğunu ifade eden Vali Elban kent genelinde bulunan  kamu binalarının ve evlerin şanlı Türk bayrağıyla donatılacağını ve Cumhuriyet'imizin ilanının 100. yıl dönümünün büyük bir coşku ve sevinçle idrak edileceğini belirtti. Bu konuda yapılacak çalışmalarda herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğinden emin olduğunu söyleyen Vali Elban, tüm katılımcılara teşekkür etti.    

Toplantı görüş alışverişiyle sürdü.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Adem Arslan, ilçe belediye başkanları, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ