Adana Orman Bölge Müdürlüğü Veda Yemeği

Adana Orman Bölge Müdürlüğü Veda Yemeği

Basın ve İletişim Şube Müdürü Mehmet Harbi Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı, Kozan Orman İşletme Müdürü Şensu Küçükateş'da Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Basın ve İletişim Şube Müdürü Mehmet Harbi Kahramanmaraş Orman Bölge Müdür Yardımcısı, Kozan Orman İşletme Müdürü Şensu Küçükateş Hatay Orman Bölge Müdür Yardımcısı olarak atanmalarından dolayı düzenlenen veda yemeği ile yeni görev yerlerine uğurlandı. 
Geleneksel vefa yemeğine Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Orman Bölge Müdürlüğümüz çalışanları katıldı.
Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz yaptığı konuşmada "Bölge Müdür Yardımcısı olarak uğurladığımız kıymetli arkadaşlarımıza başarılı hizmetleri için teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum." dedi.
Tayin olan Bölge Müdür Yardımcılarına Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz tarafından plaket ve hediyeleri takdim edildi. Ardından Orman Mühendisleri Odası Doğu Akdeniz Şube ll. Başkanı ğur Kara ve Toç-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ayyıldız tarafından tayin olan Bölge Müdür Yardımcılarına plaketleri takdim edilerek uğurlandı.​

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Adana Orman Bölge Müdürlüğü Yemeği