Adana Barosu'ndan Jandarma teşkilatına kutlama

Adana Barosu

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük mesajında:

Jandarma Teşkilatı'nın, vatan savunması ve bugüne kadar teröre karşı verilen kararlı mücadele ve yasalardan aldığı sorumluluğunu yerine getirmede takdir topladığını ifade eden Av. Veli Küçük, “Jandarma halkımızın ve cumhuriyetimizin güvenliğinin teminatıdır” dedi.

181 yıllık köklü bir tarihe sahip olan Jandarma Genel Komutanlığı’nın kuruluşundan bugüne kadar milletimizin engin sevgisini ve güvenini kazandığını belirten Av. Veli Küçük, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle ulusun her zaman gönlünde yer ettiğine vurgu yaptı.

Jandarma Teşkilatının önemli görev ifa ettiğini belirten Av. Veli Küçük,   sözlerini şöyle tamamladı;

“Geçmişten bugüne toplumun huzur ve güven ile kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleri ile ulusumuzun her zaman takdirini kazanmıştır

Başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve eylem arkadaşları olmak üzere ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve cumhuriyetimizin temel niteliklerinin muhafazası için canlarını seve, seve feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, jandarma teşkilatının fedâkar personel ve ailelerine sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim”(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ