Adana Koleji Bölge şampiyonu

Adana Koleji Bölge şampiyonu

Okullararası Küçükler Tenis İl Birinciliği´nde Adana şampiyonluğunu elde eden Adana Koleji, grup müsabakalarında da Bölge Şampiyonu oldu. Adana Kolejli tenisçiler, bu kez Türkiye şampiyonluğu için raket sallayacaklar.

Adana´daki müsabakalarda grup maçlarının tamamını namağlup kazanan, final maçını da 3-0 alan Adana Koleji, elde ettiği Adana şampiyonluğunun ardından, Mersin´de Bölge şampiyonluğu için yarıştı. Ada Gezercan, Arda Eker, Ata Türkeli, Berke Tuna Kükrer´den oluşan takım, 5´li grupta Niğde Asım Eren Ortaokulu, Hatay Gökdere Ortaokulu, Diyarbakır TED Koleji ve Simbaş Binalı Yıldırım Ortaokulu sporcuları ile karşılaştı. Bu maçların tamamını namağlup alan Adana Koleji, Bölge Şampiyonu oldu. Mersin´den grup birincisi ayrılarak başarısını sürdüren Adana Koleji, yine Mersin´de yapılacak Okullararası Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonluğu´nda Adana´yı temsil edecekler.

Adana´ya bölge şampiyonluğunu getiren tenisçiler için okullarında tören yapıldı. Madalyaları takdim edilen ve başarı belgeleri ile hediyeler verilen öğrencilerini kutlayan Adana Koleji Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdür Hande Melis Gülcan, ?Öğrencilerimizin şampiyonlukları, başarıları peş peşe geliyor. Önce okulumuza Adana şampiyonluk kupasını getirdiler, ardından Adana´yı temsil ederek, Mersin´de grup birincisi oldular. Başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimize Türkiye şampiyonluğu yolunda başarı diliyorum. Türkiye şampiyonluk kupasını okulumuza getireceklerine, Adana´yı şampiyonluk yolunda en güzel şekilde temsil edeceklerine inancımız sonsuz? dedi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: Adana Koleji Bölge şampiyonu