ABOUBAKAR EKİMDE PATLAMA YAPTI

ABOUBAKAR EKİMDE PATLAMA YAPTI

Geride bıraktığımız Ekim ayında spor sayfalarında en çok konuşulan futbolcular sıralaması belli oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yapılan araştırmaya göre, Beşiktaş´ın suskun golcüsü Wincent Aboubakar Ekim ayında hem Avrupa´da hemde ligde patlama yaparken, yazılı basında da toplam 1.238 haber ile zirvede yer aldığı belirlendi. Galatasaray´ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında çıkan 1.220 haberle ikinci sırada yer alırken, Fenerbahçe´nin Hollandalı yıldızı Robin Van Persie´nin ise 1.207 haberle üçüncü olduğu tespit edildi.

Yazılı basında son bir ayda çıkan haberlere göre oluşan listede, Galatasaray´da bu sezon 4. golünü atan Bruma toplam 1.153 haberle dördüncü sırayı alırken, Beşiktaş´a sezon başında kiralık olarak katılan ancak aşil tendonu koptuğu için sahalardan uzun süre uzak kalacak olan Caner Erkin´in de 1.061 haberle beşinci sırada olduğu belirlendi.

Ekim Ayında en çok konuşulan futbolcular arasında ilk on sıra içinde sırasıyla, Galatasaray´ın sakatlıktan yeni kurtulan Alman golcüsü Lucas Podolski, Fenerbahçe´nin son haftalarda formda ismi Volkan Şen, Beşiktaş´ın son günlerde attığı gollerle öne çıkmasına karşın son maçta sakatlanarak en az 3 ay oynamayacağı açıklanan Anderson Talisca, Trabzonspor´un genç yıldızı Matus Bero, ve Fenerbahçe´nin Nijeryalı golcüsü Emanuel Emenike´nin yer aldığı ortaya çıktı.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: ABOUBAKAR EKİMDE PATLAMA YAPTI