5. Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi 3-4 Eylül’de Başlıyor

5. Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi 3-4 Eylül’de Başlıyor

Nişantaşı Üniversitesi ve Aya Psikoakademi işbirliği ile 5. Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi online olarak 3-4 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Nişantaşı Üniversitesi ve Aya Psikoakademi işbirliği ile 5. Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi online olarak 3-4 Eylül 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Eğitim Kordinatörü Psikoterapist Dr. Obengül Ejder, eğitim sonunda International Accreditation & Certification Organisations (IACO) tarafından akredite edilen "Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi Sertifikası" verileceğini söyledi. 

Aya Psikoakademi olarak Türkiye'de ilk defa bu eğitimim açılmasına öncülük eden ve 4 dönem düzenleyen Psikoterapist Dr. Obengül Ejder’in Eğitim Kordinatörlüğü’nde, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Işık Karakaya, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Sürücü, Psikiyatri Uzmanı Dr. İbrahim Bilgen, Psikoterapist Dr. Obengül Ejder, Uzman Klinik Psikolog Burcu Oğuzdoğan‘dan oluşan eğitim kadrosu ile güncellenmiş ve içeriği zenginleştirilmiş bir biçimde Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi teorik eğitimlerin online, uygulamalı eğitimlerin ise örgün (İstanbul) olacak şekilde toplam 17 modül + süpervizyonlar şeklinde gerçekleştirilecek.

 Dr. Ejder: “Türkiye’nin En Kapsamlı Eğitimi”

Konuyla ilgili açıklama yapan Eğitim Koordinatörü Psikoterapist Dr. Obengül Ejder 5. Bütüncül Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Eğitimi’nin Türkiye’nin en kapsamlı eğitimi olduğuna dikkat çekti. Dr.Ejder Ruh sağlığı profesyonellerinin çocuk ve ergenlerle çalışırken kullanabilecekleri psikodinamik psikoterapi, Bilişsel davranışçı terapi, oyun terapisi, mindfulness, kabul ve adanmışlık terapisi,  psikolojik testler, bağımlılık psikolojisi,  cinsel ihmal ve istismara yaklaşım gibi içeriği oldukça zengin olan bu eğitime, tüm Çocuk ve Ergen Psikiyatri uzmanlarını ve asistanlarını, Aile Hekimi uzmanlarını ve asistanlarını, Psikoloji ve Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü mezunlarını ve son sınıf öğrencilerini, Sosyal Hizmetler Bölümü Mezunlarını ve son sınıf öğrencilerini, Yüksek psikiyatri hemşireliği mezunlarını, Aile Danışmanlığı Yüksek Lisansı yapmış olan ruh sağlığı profesyonellerini beklediklerini söyledi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ