3´üncü kez yönetimde yer aldı Sakarya TÜGİK Başkan Vekili

3´üncü kez yönetimde yer aldı Sakarya TÜGİK Başkan Vekili

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, 2 dönem Başkan Yardımcılığını yürüttüğü Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu´nun (TÜGİK) Başkan Vekilliği´ne getirildi.

8 federasyon, 72 derneğe bağlı 9 bin kişinin üye olduğu TÜGİK´in8´inci Dönem Olağan Genel Kurul Toplantısı, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun katılımıyla Antalya´da yapıldı. Erkan Güral´ın bir kez daha TÜGİK Başkanlığı´na seçildiği genel kurulda oluşan yeni yönetimde Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya da yer aldı. Yeni yönetimin görev bölümünde TÜGİK´te 2 dönem Başkan Yardımcısı olan Ömer Faruk Sakarya, yeni dönemde TÜGİK´in Başkan Vekili olarak görev aldı. Üyelerinin 300 bin kişiye istihdam sağladığı TÜGİK´te Başkan Vekili olarak görevlendirilmesini değerlendiren Başkan Sakarya, ?TÜGİK´te geçmiş yıllarda 2 dönem üst üste görev üstlendiğim başkan yardımcılığında aktif çalışmalar gerçekleştirdik. Hayata geçirdiği projeleri, çalışmaları, ses getiren toplantılarıyla Adana´nın en etkili sivil toplum örgütü olan Çukurova GİADile memleketimiz Adana´ya, TÜGİK ile ülkeme hizmet etmek benim için büyük bir onur ve büyük bir sorumluluk. Çukurova GİAD´ın birbirinden değerli üyelerinden aldığım güçle, TÜGİK´te de ülke genelinde büyük projelere imza atmak için çalışacağız? dedi. 

TÜGİK´in Erkan Güral başkanlığındaki 8´inci dönem yönetimi şöyle oluştu:

?Başkan Vekili Ömer Faruk Sakarya, Başkan Yardımcıları EnginAteşsönmez, ŞanserKadooğlu, AbdulkadirAkboz,EmreAltındağveHalukKalyoncu, GenelSekreterTanzerPolatYılmaz, SaymanA.RehaYereşen, ÜyelerAbdulrahimNoyan, GökhanKorkmaz, HakanÖzdemir, İsmail Çoban, Mehmet Serkanİzol, MeralTuncerArgül, Rahmi Kula, SavaşGömeç, SedaÖzbulutve Yusuf Kavak.?(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ