YENİ ADANA GAZETESİ´NDEN ÇGC´YE ZİYARET

 YENİ ADANA GAZETESİ´NDEN ÇGC´YE ZİYARET

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ?Yeni Adana Gazetesi sadece Adana´nın değil Türkiye´nin amiral gemisidir. Kurtuluş Savaşının başlamasına kalemi ile öncülük etmiştir. Ayrıca bir çok gazetecinin de okulu olmuştur. Kuvayı Milliye Gazetesi olma işlevini halen s

/resimler/2017-9/28/1546312584046.jpg

 

25 Aralık 2017 tarihinde 100 yaşına girecek olan Yeni Adana Gazetesi, ziyaretlerini Adana Valiliği´nden sonra Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile sürdürdü.

Yeni Adana Gazetesi 100. Yıl Kutlama Komitesi üyelerinden M. Ziya Yergök, Hulusi Güvel,                 Sadi Sürenkök, Ali Kaya, Ahmet Duman, Ahmet Yahşi ve Vahit Şahin, Çukurova gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir´i ziyaret ettiler. Komite adına konuşan M. Ziya Yergök, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptıktan sonra Başkan Esendemir´i komitede üye olarak görmek istediklerini ifade etti.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, ?Yeni Adana Gazetesi sadece Adana´nın değil Türkiye´nin amiral gemisidir. Kurtuluş Savaşının başlamasına kalemi ile öncülük etmiştir. Ayrıca bir çok gazetecinin de okulu olmuştur. Kuvayı Milliye Gazetesi olma işlevini halen sürdürmekte olan bu gazetemizin komitesinde görev almak bizler için bir şans ve şereftir? dedi. (VŞ)


Haber Kaynak : ÖZEL HABER