TÜRKİYE´YE ?DAHA FAZLA YAPTIRIM´ TEHDİDİ

 TÜRKİYE´YE ?DAHA FAZLA YAPTIRIM´ TEHDİDİ

Amerika Maliye Bakanı Steven Mnucnhin, Brunson´un acile serbest bırakılmaması hailnde yapmayı planladıkları daha fazlası olduğunu söylerken. Trump da ?İyi bir dost olduklarını göstermediler, Harika bir Hristiyan rahibi tutuyorlar. O suçsuz biri? diye ko

Amerika Maliye Bakanı Steven Mnuchin Rahip Andrew Brunson´ın acilen serbest bırakılmaması durumunda Türkiye´ye yönelik daha fazla yaptırım uygulamaya hazır olduklarının mesajını verdi. Başkan Donald Trump da Türkiye´nin ?iyi dostluk göstermediğini? söyledi

Mnuchin bu sözleri kabine toplantısı sırasında söyledi. ABD Maliye Bakanı, ?Onu acilen serbest bırakmazlarsa yapmayı planladığımız daha fazlası var? dedi.

Trump da toplantıda Türkiye´yi kastederek, ?İyi bir dost olduklarını göstermediler? dedi. Trump, ?Harika bir Hristiyan rahibi tutuyorlar. O suçsuz biri? dedi.

Trump, Amerika´nın benzer bir durumda Türkiye´ye yardım ettiğini ancak NATO müttefikinin bunun karşılığını vermediğini söyledi. Trump, ?Bizim harika rahibimizi tutmak istiyorlar. Adil değil, doğru değil? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ