SONER ÇETİN: ?MECLİS ÜYELİĞİ ÖNSEÇİMİNİ İPTAL EDEN GENEL MERKEZ KARARI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ?

   SONER ÇETİN: ?MECLİS ÜYELİĞİ ÖNSEÇİMİNİ İPTAL EDEN GENEL MERKEZ KARARI GÖZDEN GEÇİRİLMELİ?

CHP´nin Çukurova İlçesine yeniden başkan adayı gösterdiği Çetin, ?Sonuna kadar önseçimi savunmaya devam edeceğimi bilginize sunuyor ve tüm yol arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle kucaklıyorum,? açıklaması yaptı

Çukurova ilçesinde CHP Belediye Meclis üyeliği için yapılacağı ilan edilen önseçiminin iptal edilmesine geniş ölçüde tepkiler artarken, yeniden Başkan adayı  olarak gösterilen  Belediye Başkanı Soner Çetin bir açıklama yaparak iptal kararının yeniden gözden geçirilmesinı istedi.

 ?İkinci kez Çukurova Belediye Başkanlığına adaylığımın açıklanmasından hemen sonra İlçe Başkanımız Sn. Ali Uçar ile birlikte önseçim yapılması için destek oldum,? anımsatma açıklamasında Çetin şunları kaydetti:

 Hatta önseçimin yapılacağı Çukurova Elektrik Lisesinin ayarlanması konusunda Çukurova İlçe Kaymakamımıza ricada bulunup İlçe Başkanımızla görüşmesini sağladım.

 Genel Merkezimiz aldığı bir kararla ittifak yapılacak il ve ilçelerin tamamında önseçim yapılmayacağını duyurmuştur. Bu karardan en çok üzüntü duyanlardan biriyim.

 Meclis üyesi adaylarımız birbirinden değerli ve liyakat sahibi yol arkadaşlarımızdır. Bir süredir önseçim için ciddi bir hazırlık ve çalışma içinde olduklarını da izliyorum.

 Genel Merkezimizin aldığı tüm kararlara saygı duymakla birlikte bu kararlarını tekrar gözden geçirmelerini diliyor, sonuna kadar önseçimi savunmaya devam edeceğimi bilginize sunuyor ve tüm yol arkadaşlarımı saygı ve sevgiyle kucaklıyorum.?

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ