?GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİLİM?

 ?GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİLİM?

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ GENEL BAŞKANLIĞA GÖZ KIRPTI. VALİ MUSTAFA BÜYÜK ONURUNA VERİLEN VEDA YEMEĞİNDE TV A HABER MÜDÜRÜ KURTULUŞ KILINÇ´A ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR YAPAN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ, ?BİZİM DE BİR Fİ

Geçtiğimiz akşam Karslı Mahallesi´nde bir restoranda Adana Valisi Mustafa Büyük adına verilen veda yemeğine katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü TV A Haber Müdürü Kurtuluş Kılınç ile bir röportaj gerçekleştirdi.

Adana Valisi Mustafa Büyük ile birlikte çalıştığı iki yılı değerlendirdikten sonra Başkan Sözlü´ye Kurtuluş Kılınç, Milliyetçi Hareket Partisi´nin geleceğini sordu ve çok ilginç cevaplar aldı.

?GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİLİM?

Kurtuluş Kılınç´ın,Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanlığı´na adaylığı konusunda çeşitli söylentiler olduğunu hatırlatıp, başkanlığa aday olup olmadığını sorması üzerine Hüseyin Sözlü şu açıklamayı yaptı;?Benim böyle bir açıklamam olmadı ama bana sorduklarında hayır demediğim için öyle anlaşılmıştır.Yaşadığımız iklim demokratik parlamenter rejim iklimidir.Gidişattan memnun değiliz ama illegal metotları da düşünmüyoruz.?

?MHP GENEL BAŞKANLIĞINI ARZULUYORUM?

Kurtuluş Kılınç´ın?Genel başkanlık gönlünüzde yatıyor ama değil mi?? diye sorması üzerine Başkan Hüseyin Sözlü MHP Genel Başkanlığını arzuladığını söyleyerek açıklamalarını şöyle sürdürdü;

?Her gün şehitlerimiz oluyor mermiyi ana muhalefet liderinin üzerine atıyorlar. Oysa sebep sonuç ilişkisinde irdelediğimizde bunun sonucu sağlıklı bir şekilde ortaya çıkar. Bu olumsuzlukları giderebilmek için siyasi iktidarı, meclis ağırlığını ele geçirmek, parlamentoda bu üstünlüğü sağlamak zorundayız. Partimizin durumuyla ilgi elbette bizim de bir fikrimiz bir düşüncemiz var. Eğer bir gün nasip olursa tabi ki genel başkanlığı arzu ederim.?


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: GİDİŞATTAN MEMNUN DEĞİLİM