BYEGM Adana İl Müdürü Keleş´ten gazetecilere kutlama

 BYEGM Adana İl Müdürü Keleş´ten gazetecilere kutlama

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Keleş mesajında şunları söyledi:

?Fedakar basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir. İlimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesine önemli katkılar sağlayan basınımızın ve fedakar basın emekçilerimizin, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi konusunda gösterdiği çabalarla ilimizin gelişimine ve kalkınmasına büyük destek sağlayan, kamu hizmetlerinin yürütülmesinde önemli katkıları olan tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik ediyor, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kutsal bir vazifeyi icra eden bütün basın emekçilerine ve ailelerine sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum.? (VŞ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ