“16 TEMMUZ´DA AKP DARBESİ BAŞLADI”
CHP PM Üyesi Yıldırım Kaya, Adana İl Örgütü´nün davetlisi olarak geldiği Adana´da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi´nde “15 Temmuz ve Sonrası Türkiye” konulu konferans verdi
Tarih: 30.10.2016 13:27:57/ 160okunma / 0yorum

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi Yıldırım Kaya, 15 Temmuzda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun darbe haberini aldığında aynı uçakta yanında bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı´ya “Hayati bey korkma, Cumhuriyet Halk Partisi dün de darbelere karşıydı, bugün de darbelere karşı, yarın da darbelere karşı olacak. Bu darbe ister başarılı olsun, ister başarısız; darbeyi kim yapmış olursa olsun CHP var olduğu müddetçe darbeye karşıdır” dediğini açıkladı.

KATILIMCILAR

CHP PM Üyesi Yıldırım Kaya, Adana İl Örgütü´nün davetlisi olarak geldiği Adana´da Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi´nde “15 Temmuz ve Sonrası Türkiye” konulu konferans verdi. CHP Adana Milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, il yöneticileri, ilçe başkanları ve yöneticileri, partililer ve yurttaşların katılımıyla gerçekleştirilen konferans, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın söylenmesiyle başladı.

“CHP HER ZAMAN HAKSIZLIĞA UĞRAYANLARIN YANINDA”

Konferansın açış konuşmasını yapan CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut, CHP´nin darbelere de diktaya da karşı olduğunun altını çizdi. 15 Temmuz´da CHP´nin darbe girişimine karşı tavrını açık ve net bir şekilde ortaya koyduğunu belirten Barut, CHP´nin her zaman olduğu gibi 15 Temmuz sonrasında da mağdur olan yurttaşların yanında olduğunu söyledi. CHP´nin hukukun üstünlüğüne ve adalete olan bağlılığına vurgu yapan Barut, “Gerek darbe girişimi sırasında, gerekse sonrasında haksızlığa uğrayan, hukuksuz bir şekilde açığa alınan, ihraç edilen yurttaşlarımızın hukukunu da evrensel değerler çerçevesinde korumak için çalışıyoruz” dedi.

“15 TEMMUZ GECESİ HER SANİYE MADIMAK´I, KARANLIK DÖNEMLERİ HATIRLATTI”

Darbe girişimini CHP Genel Merkezi´nin 7. katında izlediklerini, sonrasında milletvekillerinin demokrasiyle sahip çıkmak için TBMM´ye gittiğini anlatan PM Üyesi Yıldırım Kaya, “15 Temmuz gecesinin karanlığında yaşadığımız her saniye, bize hem Sivas Madımak´ta olan insanların yaşadıklarını, hem Türkiye´nin daha önceki karanlık dönemlerinde yaşananları hatırlattı. Çünkü biz biliyoruz ki, kapalı mekanlarda vicdanını, inancını, değer yargılarını kaybetmiş gözü dönmüş insanların yapamayacağı hiçbir şey yoktur” diye konuştu.

“DARBE GİRİŞİMİNE İLK TEPKİ KILIÇDAROĞLU´NDAN”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kurduğu ve ‘Kurtuluş Savaşı´nı yönettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin bombalandığı anlara tanıklık ettiklerini aktaran Kaya, darbe girişimine karşı ilk sözü söyleyenin ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

“KORKMA HAYATİ BEY”

Kılıçdaroğlu´nun uçağının İstanbul´a yere indiği sırada darbe girişimini danışmanlarından haber aldığını, o anda yanında AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı´nın bulunduğunu belirten Kaya, o sırada yaşananları anlattı:

“Danışman arkadaşlarımız darbe girişimi haberini genel başkanımıza ulaştırdığında, Sayın Kılıçdaroğlu, yanında bu sözü duyan, AKP Genel Başkan yardımcısı eski bakanlardan Hayati Yazıcı´nın elini tutar. ‘Hayati bey korkma. Cumhuriyet Halk Partisi dün de darbelere karşıydı, bugün de darbelere karşı, yarın da darbelere karşı olacak. Bu darbe ister başarılı olsun ister başarısız; darbeyi kim yapmış olursa olsu,n CHP var olduğu müddetçe darbeye karşıdır´ sözünü orada söylemiştir” şeklinde konuştu.

“FETULLAH GÜLEN AMERİKAN EMPERYALİZMİNİN KUCAĞINDA OTURUYOR”

Amerikan emperyalizminin kucağında oturan Fetullah Gülen´in 15 Temmuz gecesi kardeşi kardeşe düşüremediğini dile getiren Yıldırım Kaya, sözlerine şöyle devam etti:

“Darbeciler, Türkiye´nin tarihini bilmedikleri için emperyalizmin kucağında oturarak bu ülkeyi böleceklerini, parçalayacaklarını ve kardeşi kardeşe düşüreceklerini zannettiler. Ancak bilemediler ki, biz 93 yıl önce 7 düvele karşı emperyalist işgale karşı onurlu bir mücadele tarihine sahibiz. Bağımsızlık için ‘Ya istiklal ya ölüm´ diyenleriz biz. Bunu bilmedikleri için 15 Temmuz´da darbe girişimi yaptılar ama başaramadılar.”

“16 TEMMUZ´DA AKP DARBESİ BAŞLADI”

15 Temmuz darbe girişiminin hemen ardından 16 Temmuz´da AKP darbesinin başladığını öne süren Kaya, “Gerçek darbe bugün AKP iktidarının yeltendiği darbedir. Ama AKP unutmasın ki, 15 Temmuz´da bu halk nasıl darbeye karşı canı pahasına direndiyse, şimdi de senin bu darbe girişimini önleyecek. Asla başaramayacaklar. 12 Eylül´ün o karanlık zindanlarından nasıl ki aydınlığa çıkmışsak, bu karanlık süreci de parçalayacağız ve aydınlık yarınlara mutlaka ulaşacağız. Sözümüz ve andımız olsun ki, ne Fetullah Gülen ve şürekası ne AKP´nin darbe girişimi, bu ülke topraklarında yeşeremeyecek. Bu ülke topraklarında ne diktatörlüklerine ne de darbe heveslilerine geçit vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

“GENELKURMAY BAŞKANININ KONUŞACAĞI YER SİYASET KÜRSÜSÜ DEĞİLDİR”

Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar´ın Yenikapı mitingindeki konuşmasını da değinin CHP PM üyesi Yıldırım Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Genelkurmay Başkanı orada konuşacağına, tepesinden ensesine çöken Mehmet Dişli´nin ayakları altında ezilirken konuşacaktı. Genelkurmay başkanının konuşacağı yer siyaset kürsüsü değildir. Genelkurmay Başkanının konuşacağı ve ayağa kalkacağı yer bizim Peygamber Ocağı diye baktığımız yerdir ama asker anasının ellerine kına yakıp, davul zurnayla askere yolladığı oğlu bir gün sonra yani 16 Temmuz sabahı Sincan Cezaevine girdi. Askerde emir komuta zinciri vardır. Tepedeki kararı verir, aşağıdaki de silsile yoluyla uyar. Bu emre uyanlar şu anda mahpusta, emre uymayanlar da mezarda.”

“GENELKURMAY BAŞKANI ASKERİNE SAHİP ÇIKSIN”

Darbe gecesi Akıncılar Üssü´nde roket ekibinin başında komutan olarak görev yapan Yüzbaşı Özkan Hekin´in hikâyesini anlatan Kaya, Hekin´in halkın üzerine roket atılması yönündeki emre “Ben halkına kurşun sıkacak alçaklardan değilim” diyerek karşı çıktığı için, Adil Öksüz´ün yanından ayrılmayan, şu anda da cezaevinde olan üstçavuş tarafından tek kurşunla şehit edildiğini söyledi.

Genelkurmayın ise Yüzbaşı Özkan Hekin´i 11 Ağustos´ta ihraç ettiğini aktaran Kaya, “CHP olarak biz onlara da sahip çıktık. Türkiye´de onları asla yere düşürmeyecek, onların kavgasını kendi kavgası bellemiş bir siyasi parti yani CHP var. Biz sahip çıktık ve savcı, Yüzbaşı Özkan Hekin´in şehit edildiğini, darbeci olmadığını ve yanlış bir uygulama olduğunu mahkeme kararıyla ispatladı. Mahkeme kararı genelkurmaya gitti ama genelkurmay hala yüzbaşı Özkan Hekin´in ihracını kaldırılmadı. Genelkurmay başkanı çıkıp siyaset kürsüsünde konuşma yapacağına kendi askerine sahip çıksın” dedi.

“MAZLUM GÖRMEK İSTİYORLARSA CEZAEVİNDE NAMAZ KILARKEN TEKMELENENLERE BAKSINLAR”

Cumhurbaşkanı ve Başbakanın “Türkiye´de mağdur yok, CHP mağdur edebiyatı yapıyor” dediğini anımsatan Kaya, şunları söyledi:

“Aslında haklılar Türkiye´de mağdur yok çünkü zalimin olduğu yerde mağdur olmaz, mazlum olur. Onlar zalim, biz de mazlumların yanında saf tutmaya devam edeceğiz. Mazluma sahip çıkmayan, zalimin karşısında dikilmeyen dilsiz şeytandır. Ne CHP´nin yöneticileri. ne üyeleri ne de CHP´yle birlikte olan insanların hiçbiri dilsiz şeytan değildir. Onlar çatlasa da patlasa da mazlumların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye´de bir milyonu aşkın mazlum var. Eğer mazlum görmek istiyorlarsa İskenderun cezaevinde yatan, sabah kalkıp namazını kılmak isteyen ama namaz kılarken infaz koruma memuru tarafından tekmelenen kişilere baksınlar. Zalim görmek istiyorlarsa da o mazlumun ‘Ne yapıyorsun sen, benim namazıma da mı müdahale ediyorsun´ dediğinde, ‘Kusura bakma yukarıdan gelen talimat budur´ diyenlere baksınlar.”






Video Tarihi: 30.10.2016 13:27:57





Kaynak: HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: TEMMUZ DARBESİ BAŞLADI
Okuyucu Yorumları (0 yorum)
Adınız Soyadınız *
Güvenlik *
Yenile
Yorumunuz *
DANIŞTAY CHP´NİN BAŞVURUSUNU REDDETTİ
Danıştay´ın CHP´nin referandum sonuçlarına yönelik yaptığı itiraz başvuruu konusunda yaptığı açıklamada, "Karar verilmesine yer olmadığına hükmedildi" denildi.
 “AYM´NİN OHAL KHK´LERİNİ DENETLEME YETKİSİ YOK”
“AYM´NİN OHAL KHK´LERİNİ DENETLEME YETKİSİ YOK”
Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, OHAL KHK´larını denetleme yetkisine sahip olmadıklarını söylerken, “Elbette çizilen sınırların hukuk devletini tüm kurum ve kurallarıyla tesis etmede yetersiz olduğu söylenebilir. Ancak değişinceye kadar mevcut anayasal sınırlar hepimizi bağlamaktadır,” diye konuştu
 "BİR ANAYASA TOPLUMSAL UZLAŞMA METNİ İSE MEŞRUİYET KAZANIR"
"BİR ANAYASA TOPLUMSAL UZLAŞMA METNİ İSE MEŞRUİYET KAZANIR"
Kılıçdaroğlu, “Anayasa Mahkemesi Başkanı bu referandumun, bu halkoylamasının şaibeli olduğunu, meşruiyetinin olmadığını Anayasa Mahkemesinin 55. kuruluş yıldönümünde gayet açık ve net bir şekilde ortaya koymuştur,” dedi ve " Çalınan oylar değil, çalınan Yüksek Seçim Kuruludur. İradesi çalınmıştır ve ipotek altına alınmıştır. O nedenle hepimizin bu gerçeği toplumun her kesimine anlatması lazım," diye konutu
“KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ KONUSUNU ELE ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM”
Başbakan Binali Yıldırım, zaman zaman kabine değişikliğine gitmenin demokrasilerin gereği olduğunu, bu konuda atılacak adımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile belirleyeceklerini belirterek, “Mutlaka önümüzdeki aylarda bu konuyu ele alacağımızı düşünüyorum” dedi.
CHP´li Özdiş:" Erdoğan´a hakaretten kaç kişi cezaevinde?"
CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, son günlerde çok sayıda kişinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a hakaret suçlamasıyla gözaltına alınmasını Başbakan Binali Yıldırım´a sordu.
CHP´DEN ANKET ŞİRKETLERİNE YAPTIRIM İÇİN KANUN TEKLİFİ
CHP´DEN ANKET ŞİRKETLERİNE YAPTIRIM İÇİN KANUN TEKLİFİ
CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, ´kamuoyu araştırma şirketlerinin kamuoyunu yanıltmasını´ önlemek amacıyla kanun teklifi verdi.
CHP´Lİ TANAL: “ÇAYKUR REFERANDUM HARCAMALARINA MI KURBAN EDİLDİ?”
CHP´Lİ TANAL: “ÇAYKUR REFERANDUM HARCAMALARINA MI KURBAN EDİLDİ?”
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, son günlere gündemi meşgul eden ÇAYKUR´un Varlık Fonu tarafından Katarlı bir firmaya satıldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu.
ERDOĞAN: ´TARTIŞMALAR ÜZERİNE DEĞİL, BARIŞ ÜZERİNE BİNA EDİN´
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu´nda, Başbakan Binali Yıldırım ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yaşanan tartışmanın sorulması üzerine, "Tartışmalar üzerine değil, barış üzerine bina edin" cevabını verdi.
MECLİSTE ´REFERANDUM´ GERGİNLİĞİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) referandumla ilgili verdiği kararı hatırlatarak söylediği sözler üzerine TBMM´de gerginlik yaşandı.
BAŞBAKAN YILDIRIM İLE KILIÇDAROĞLU ARASINDA ´YETKİ´ TARTIŞMASI
Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun "Cumhurbaşkanı yardımcısının yetkileri" konusunda yaptığı eleştirilere cevap vererek, "Bizim anayasamızda bakanların meclis içinden olabileceği gibi meclis dışından da atanabileceğine ilişkin açık hüküm var" dedi.
CHP´Lİ GÖK:”NE ATA BİNEBİLDİNİZ NE DE ÜSKÜDAR´I GEÇEBİLDİNİZ”
CHP´Lİ GÖK:”NE ATA BİNEBİLDİNİZ NE DE ÜSKÜDAR´I GEÇEBİLDİNİZ”
CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Merkezi´nde düzenlediği basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve YSK üyelerine tepki gösterdi.
“TOPLUMU İKİYE BÖLDÜLER”
CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Tufanbeyli, Saimbeyli ve İmamoğlu ilçe örgütleriyle görüş alışverişinde bulundu
IŞIK: “CHP ANAYASAYI VE MİLLİ İRADENİN KARARINI İHLAL EDİYOR”
IŞIK: “CHP ANAYASAYI VE MİLLİ İRADENİN KARARINI İHLAL EDİYOR”
AK Parti Kocaeli İl Binasında konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “CHP anayasayı ve milli iradenin kararını ihlal ediyor” dedi.
CHP ADANA GENÇLİĞİNDEN YSK´YA: HAYIRDIR GARDAŞ
CHP Adana il ve ilçe gençlik kolları, YSK´nın referandum sonucunu şaibeli hale getiren kararını protesto etti
lösemi tedavisi gören gençlere kan bağışı
CHP Ceyhan ilçe Başkanı Kadir Aydar Lösemi (Kan Kanseri) tedavisi gören gençler için CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer ve ilçe yöneticileri ile birlikte Ceyhan Haydar Aliyev Endüstri Meslek Lisesi´nde düzenlenen lösemili bir öğrenci için kan bağışında bulundular.
AK P´li Hotar: "Gezi benzeri çağrılar bu millette karşılık bulmaz"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, “Münferit olaylar olmuştur ama bunların kayda değer olmadığını ama bunlara yönelik emniyettin yapması gerekenleri biliyoruz. Bundan sonra sivil itaatsizlik, gezi benzeri çağrıların bu millette karşılık bulmayacağına eminiz” dedi.
Bekir Bozdağ´dan, CHP´nin Danıştay başvurusuna tepki
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "YSK´nın verdiği kararlar aleyhine Danıştay ve Anayasa Mahkemesi dahil hiçbir mahkemeye başvurulamaz. Başvuru halinde, anayasa ve yasalarımıza göre Anayasa Mahkemesi ve Danıştay´ın ret kararı dışında karar verme seçeneği yoktur" dedi.
CHP´DEN MÜHÜRSÜZ OYLAR İÇİN DANIŞTAY´A DAVA
Tezcan, "Mühürsüz oy pusulalarının geçerli kabul edilmesine ilişkin YSK işleminin iptali talebiyle bugün Danıştay´da dava açıyoruz" dedi.
CHP´Lİ BİNGÖL: “YSK, ´İTAAT ET, RAHAT ET´ ANLAYIŞINA TESLİM OLMUŞ”
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, "Bu anayasa değişikliği her gündeme geldiğinde, YSK başkanı ve 9 üyenin aldığı kararlar konuşulacaktır. Anlaşılan o ki herhalde YSK´nın 10 üyesi, ´itaat et, rahat et´ anlayışına teslim olmuşlar." dedi.
Feyzioğlu: “ANAYASA MADDESİNİN İÇİ BOŞALTILDI”
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu: Seçimlerin temel hükümleri ve seçmen kütükleri hakkındaki kanunun emredici 101. maddesi uyarınca, mühürsüz oy pusulaları geçersizdir.
Tümer, "Kaybetmedik"
İlçe örgütleriyle görüş alışverişinde bulunan CHP´li Zülfikar İnönü Tümer, "Adanalılar, Türkiye sevdasını ve CHP´ye olan güvenlerini sandığa yansıtmıştır. Referandumun lokomotifi CHP olmuştur Tüm eşitsizliklere rağmen kaybetmedik” dedi
CHP: “REFERANDUM SONUÇLARINI TANIMIYORUZ, TANIMAYACAĞIZ”
Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “YSK´nın mühürsüz oyları geçerli sayması, sandıktan ´hayır´ çıktığının açık kanıtıdır, Halkın iradesine saygı duyulmalı ve seçim tekrarlanmalıdır,” darken Parti Sözcüsü Böke,” Bunun için demokratik tüm haklarımızı kullanacağımızdan şüpheniz olmasın. Her türlü deyince Meclis´ten çekilmekten de çalışmaya devam etmek de buna girer,” ifadesini kullandı
Milletvekili Gürer, "Eşeği Niğde´ye Süren Evet Cephesi Oyların Nasıl Düştüğünü Görür".
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın "Sür eşeğini Niğde´ye" sözünü TBMM Genel Kurulu´nda yaptığı konuşmada eleştirdi.
Miletvekili Özdiş:" Referandum meşru değil"
CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş TBMM´de yaptığı konuşmada referandum sonuçlarının meşru olmadığını ve tekrarlanması gerektiğini savundu. Referandum çalışmaları sırasında tarafsız davranmadığını belirttiği Cumhurbaşkanı´nı da kınadığını ifade eden Özdiş, "Hukuki tek yol seçimlerin iptalidir" dedi
EKONOMİYE BAKIŞ
BAŞYAZI VE GÜNÜN YORUMU Çetin Remzi YÜREGİR
ÜÇ NOKTA SATIRBAŞI
Nurettin ÇELMEOĞLU - BİRAZ GÜL BİRAZ DİKEN
Nurettin ÇELMEOĞLU - BİRAZ GÜL BİRAZ DİKEN
KERRÜSE
Birgül Ayman GÜLER
Birgül Ayman GÜLER
AKP´NİN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ KOMİSYONDA ELE ALINIRKEN, “REJİM DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR” ELEŞTİRİLERİ SÜRÜYOR
Cumali KARATAŞ
Cumali KARATAŞ
İRFAN ATASOY, “İNCE CUMALİ”YLE SİNEMAYA GİRMİŞTİ
Zeynep Kural-İNCE DOKUNUŞLAR
Zeynep Kural-İNCE DOKUNUŞLAR
ATA´YA MEKTUP
Ali MARALCAN- EMEKLİ KURMAY ALBAY
Ali MARALCAN- EMEKLİ KURMAY ALBAY
MONDROS MÜTAREKESİNİ VE SEVR ANTLAŞMASINI RED EDEN, ÖZGÜRLÜK, EGEMENLİK VE ÇAĞDAŞLAŞMA GÜNEŞİ OLARAK 23 NİSAN 1920´de VAROLAN TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ´nin DOĞUŞ VE VAROLUŞ NEDENLERİ
Ahmet ERDOĞDU
Ahmet ERDOĞDU
21.12.2015 DEN 23.11.2016 YAZI VE RÖPORTAJLAR-5
TURUNCU ADAM - Mahmut REYHANİOĞLU
TURUNCU ADAM - Mahmut REYHANİOĞLU
İNANMAK BU OLSA GEREK.
KONUK YAZAR
KONUK YAZAR
Celal TOPKAN- CUMHURİYETİN 93. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE ATATÜRK´Ü ANLAMAK VE KAVRAMAK
Tufan ALPAT-EMEKLİ HAKİM
Tufan ALPAT-EMEKLİ HAKİM
HAYATIMIZDAN BİRKAÇ KONU
Ahmet  DUMAN
Ahmet DUMAN
Artık, Hiçbir Şey Eskisi Gibi Değil.
Süreyya KÖLE - YANSIMALAR
Süreyya KÖLE - YANSIMALAR
ÜZÜNTÜYE CEZA
Mustafa Gazalcı -"Öğretmenin Not Defterinden"
Mustafa Gazalcı -"Öğretmenin Not Defterinden"
16 NİSANA DOĞRU, İZLENİMLER, DUYGULAR…
M. Ziya YERGÖK
M. Ziya YERGÖK
SAHADAN GÖZLEMLER: HAYIR YÖNÜNDE
Cihat OVALI-SPOR YORUM
Cihat OVALI-SPOR YORUM
82.DAKİKADA GÜÇ BİTTİ
Prof. Dr. Mehmet TOMANBAY
Prof. Dr. Mehmet TOMANBAY
BACASIZ FABRİKA TURİZM SEKTÖRÜ 2017´DE NE DURUMDA?
İlhan ALPER
İlhan ALPER
UÇAN ADAM İRFAN ATASOY
Prof. Dr. İbrahim ORTAŞ,
Prof. Dr. İbrahim ORTAŞ,
İnsanlığın Derinleşen Sosyal Sorunlarını Çözecek Olan İnsan Beyni mi? Yapay Zeka mı?
OKUR KÖŞESİ
OKUR KÖŞESİ
BAYRAM MI GELMİŞ?
Cezmi DOĞANER
Cezmi DOĞANER
SOSYAL DEMOKRASİ VE EKONOMİ
TANSEL ÇÖLAŞAN
TANSEL ÇÖLAŞAN
Sevgili dostlar merhaba,
AHMET KAYTANCI-GÖKÇEBEL
AHMET KAYTANCI-GÖKÇEBEL
ZELİHA VE ÇOCUKLARI
Av.Cemil DENLİ
Av.Cemil DENLİ
“ARTIK MECLİS VAR !”
Düşler Düşünceler-Tekgül Arı
Düşler Düşünceler-Tekgül Arı
Okur Hareketi
Celal Topkan
Celal Topkan
GELECEK SENİN DÜŞÜN VE ÖYLE KARAR VER
Hasan GÜNEŞ- İLK ADIM
Hasan GÜNEŞ- İLK ADIM
GENÇLİK KÜLTÜRÜ VE BAŞARISIZLIK
Hüseyin ÖZBEK
Hüseyin ÖZBEK
İNTİHAR BELGESİNİ YIRTAN MECLİSTEN ARDINDA İNTİHAR MEKTUBU BIRAKAN MECLİSE
Saniye Akay Demirel
Saniye Akay Demirel
´Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak yelkensiz bıraktın.´
Zekai BULUÇ
Zekai BULUÇ
MİLLİ BURJUVAZİYE SEVABINA ÖNERİLER -1 –
Can UĞURATEŞ-Sırası Geldikçe
Can UĞURATEŞ-Sırası Geldikçe
BÖLGESEL OYUNDA KARTLAR YENİDEN DAĞITILIYOR
Mahmut TEBERİK- AYRAÇ
Mahmut TEBERİK- AYRAÇ
Hayallerim Var!
Ahmet DOKUZOĞLU-NE DEMİŞTİK?
Ahmet DOKUZOĞLU-NE DEMİŞTİK?
ERGENEKONCULAR
Yılmaz AYDOĞAN / BÖYLE GİTMEZ!
Yılmaz AYDOĞAN / BÖYLE GİTMEZ!
1982 ANAYASA REFERANDUMU
Vahit ŞAHİN
Vahit ŞAHİN
ERDDOĞAN´IN MİTİNGİNDEN İZLENİMLER
Ahmet YAHŞİ
Ahmet YAHŞİ
İHTİYARLAR PERİŞAN EDİLMESİN
GÖKTEN GELEN-BASRİ GÖK
GÖKTEN GELEN-BASRİ GÖK
ÇOCUĞA ŞİDDET
AZ ve  ÖZ A.AKDAMAR
AZ ve ÖZ A.AKDAMAR
BİRİ ANLATSA!...
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi
Bugün
11 °C
Çarşamba
13 °C
Perşembe
13 °C
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
ÜÇ NOKTA SATIRBAŞI

/resimler/2016-2/23/1416139429844.jpg

ADANA`DA NÖBETÇİ ECZANELER

/resimler/2015-5/28/1255038362873.jpg

ADANA İLİ ÖNEMLİ TELEFONLAR

/resimler/2016-3/22/1515302901917.jpg

HAFTANIN PANAROMASI