TMMOB: ?1 Mayıs´ta alanlardayız?

TMMOB: ?1 Mayıs´ta alanlardayız?

TMMOB Adana İKK Sekreteri Ali Kuzu, meslektaşlarını ve Adana halkını 1 Mayıs yürüyüşüne çağırdı



Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu (İKK) Sekreteri Ali Kuzu, Türkiye´nin dört bir yanında kutlanacak olan 1 Mayıs Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü´nde meslektaşlarını ve Adana halkını alanlara çağırdı.

Adana´da 1 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00´da Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu önünde toplanılarak Uğur Mumcu Meydanı´na kadar 1 Mayıs yürüyüşü gerçekleşeceğini belirten Kuzu, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs´ın, 16 Nisan anayasa referandumu sonrası bu yıl her zamankinden daha önemli olduğunu vurgulayarak ?1 Mayıs´ta güçlü katılımımızla alanlarda olalım? çağrısı yaptı.
?1 MAYIS DAHA ANLAMLI?
Bu yılın 1 Mayıs´ının, 16 Nisan referandumunun hemen ardından geldiği için özel bir anlamı bulunduğunu ifade eden Kuzu, ?Emekçilerin uluslararası birlik, mücadele, dayanışma günü olan 1 Mayıs´ı, referandumdaki HAYIR´larımızın ardından kutluyoruz. Bu 1 Mayıs, emekçilerin emek düşmanlarına, sömürü ve baskı düzenine, dikta özlemlerine karşı 16 Nisan´da güçlü bir şekilde gösterdikleri HAYIR tutumunun bir devamı niteliğindedir? dedi.
Ali Kuzu, şöyle konuştu: ?Bütün emekçileri, bütün mühendis, mimar, şehir plancılarını, yüreği insanlıktan yana atanları, HAYIR´ına ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan herkesi, 1 Mayısta alanlarda buluşmaya, HAYIR´larımızı birlikte haykırmaya davet ediyoruz.?(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: