Yıkılmayan şampiyon Aydın Yıkılmaz

Yıkılmayan şampiyon Aydın Yıkılmaz

Bu yıl 1´cisi düzenlenen Uluslararası Akdeniz Wushu Şampiyonasında Seyhan Belediyespor´un genç sporcularından Aydın Yıkılmaz şampiyon oldu.

Sporda elde ettiği başarılarla adını   duyuran Seyhan Belediyespor´da, bu yıl Antalya´da ilki düzenlenen Uluslararası Wushu Şampiyonası´nda takımın genç yeteneklerinden Aydın Yıkılmaz 52 kilogramda Şampiyon oldu.

 

Aydın Yıkılmaz´ı elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, verdikleri desteğin karşılığını elde edilen başarıla almaktan mutlu olduklarını söyledi. Başkan Zeydan Karalar, "Seyhan Belediyespor olarak sadece futbolda değil sporun her dalında varız. Gençlerimize sporun her dalında destek oluyoruz ve olmaya devam edeceğiz. Verdiğimiz desteğin karşılığında şampiyonluk kupalarının ve madalyaların Adana´ya gelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bu başarı beni onurlandırıyor. Çünkü alınan kupalar ve madalyalar emeğimizin boşa gitmediğini gösteriyor. Ben Aydın kardeşime başarılar diliyor ve kutluyorum" ifadelerini kullandı.(CO)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: