YÜREĞİR´İN GENÇLERİ SPORLA ELELE

YÜREĞİR´İN  GENÇLERİ SPORLA ELELE

Yüreğir Belediyesi Spor Kulübü futbol amatörlerde 2016-2017 sezonunda 8 ayrı grupta mücadele edecek.

Amatör, U 19,U 17, U 16, U 15, U 14, U 13, U 12 mücadele edecek Yüreğir Belediyesi Futbol Takımı´nda amatörde mücadele eden lisanslı 400 sporcu bulunduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ´Yeteneği olan gençlerimizin elinden tutup onlara önderlik ediyoruz. En önemlisi gençlerimizi spora yönlendirerek sokağın olumsuz koşullarından uzak tutmak istiyoruz.´ şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediyesi Futbol Takımlarının amatörde 8 ayrı grupta mücadele edeceğini belirten Başkan Çelikcan ´´Burada asıl amaç gençlerimizi spora yönlendirmektir. Bunun için Yüreğir´in değişik bölgelerine spor tesisleri yaparak gençlerimizin spor yapmalarına yardımcı oluyoruz.´´ şeklinde konuştu.

Amatör ve U 15 gruplarının maçlarının başladığını belirten Başkan Çelikcan ´´Her 2 grupta da takımlarımız 2 haftayı galibiyetle kapattılar. Deneyimli hocalarla çalışan takımlarımızın asıl amacı çocuklarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamanın yanı sıra sporla sağlanan disiplin ve paylaşma duygusunu çocuklarımıza aşılamaktır.´´ dedi.

YÜREĞİR´E 13 SPOR KOMPLEKSİ

Daha önce PTT Evleri Mahallesi´ne 2, Sarıçam Mahallesi´ne 1 ve Levent Mahallesi´ne 1 adet olmak üzere 4 adet spor kompleksi yapıldığını belirten Başkan Çelikcan ´´ Doğankent, Solaklı, Çamlıbel ve Camili Mahallelerindeki tesisler de tamamlanarak hizmete sunuldu. Çağırkanlı ve Akpınar Mahallesi spor tesislerinin de yapımı devam ediyor. Bugüne kadar ilçeye 10 adet spor tesisi kazandırdık. 3 spor tesisinin daha protokol anlaşmasını imzaladık. Çalışmalar devam ediyor.´´ dedi.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler: