YÜREĞİR BELEDİYESİ KREŞLERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ
YEREL 19.06.2023 10:40:00 1024 0

YÜREĞİR BELEDİYESİ KREŞLERİNDE MEZUNİYET SEVİNCİ

Yüreğir’e 3’üncü kreşi açacaklarının müjdesini veren Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, çocuklara verilecek en güzel hediyenin iyi bir eğitim olacağını söyledi.

Yüreğir Belediyesi kreşlerinde eğitim gören öğrenciler, Yüreğir Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende mezuniyet sevinci yaşadı. Yüreğir’e 3’üncü kreşi açacaklarının müjdesini veren Başkan Fatih Mehmet Kocaispir, çocuklara verilecek en güzel hediyenin iyi bir eğitim olacağını söyledi.

Yüreğir Belediyesi'nin Atakent Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Hanım Sabuncu Kreşi 6 yaş grubu öğrencileri mezun olma sevinci yaşadı. Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, eşi Raziye Kocaispir, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil, MHP Yüreğir Belediye Meclis Üyesi Asım Gül, Hayırsever İş insanı Ahmet Sabuncu ve eşi Hatice Sabuncu ile öğrencilerin aileleri katıldı. 

Mezuniyet töreni için birbirinden renkli birçok gösteri hazırlayan minikler, sergiledikleri performansla kendilerini seyretmeye gelenlere keyifli anlar yaşattı. Mezuniyet töreni sonunda karne ve başarı belgelerini alan öğrenciler hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu doyasıya yaşadı.

KAZIM KARABEKİR’E KREŞ MÜJDESİ

Mezuniyet töreni öncesinde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir’de kreş sayısını artıracaklarının müjdesini verdi. Yüreğir’i insan odaklı belediyeciliğin merkezi haline getirmenin gururunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Kocaispir, “Bugün burada geleceğimiz, umudumuz, aydınlık yüzümüz yavrularımızın mezuniyet coşkusuna ortak oluyoruz. Çocuklara verilecek en güzel hediye eğitimdir. Bu konuda çok iddialıyım. Atakent ve Hanım Sabuncu kreşlerimiz Adana’da en iyi, en kaliteli eğitim veren kreşlerden iki tanesidir. Atakent kreşimiz ilk geldiğimizde binası belediyemize aitti hemen hızlı bir şekilde faaliyete geçirdik. Daha sonra Sabuncu ailesi sağ olsunlar ricamızı kırmadılar. PTT Evleri mahallemizde Hanım Sabuncu Kreşimizi yaprak bize teslim ettiler. Şimdi de Allah nasip ederse üçüncü kreşimizi Kazım Karabekir mahallemizde faaliyete geçirmek için çalışmalara başladık. Yakın zamanda ihalesini yapıyoruz. Çok kısa bir süre içinde Yüreğir’de 3 kreşimiz olacak.” şeklinde konuştu.

Yıl boyu fedakârca görev yapan öğretmenlere teşekkür eden Başkan Kocaispir, çocuklara başarılı bir hayat, aileleri ile birlikte güzel bir yaz tatili diledi.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı