Yenilenen M1 Adana Alışveriş Merkezi Bölgeye Yeni Standartlar Getiriyor
EKONOMİ 23.12.2016 10:27:13 903 0

Yenilenen M1 Adana Alışveriş Merkezi Bölgeye Yeni Standartlar Getiriyor

?DAHA FAZLASI? HER ZAMAN M1 ADANA AVM´DE Gelişen şehre daha geniş çerçevede hizmet vermek amacına yönelik bir dönüşüm hedefi ile yola çıkan M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017´de yaşamın tüm renklerini Adanalılarla buluşturmaya devam edecek.

Tam 16 yıldır Adana halkının sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap veren M1 Adana Alışveriş Merkezi, mağaza karması ile tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılarken yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.2016 yılı boyunca düzenlediği sergiler, konserler, imza günleri, açıkhava sinema etkinlikleri ve sportif organizasyonlarla Adana´nın cazibe merkezine dönüşen M1 Adana Alışveriş Merkezi, şehrin alışveriş hayatına kazandırdığı bakış açısı ilebölgenin en başarılı alışveriş merkezi oldu.

Yenilenen M1 Adana Alışveriş Merkezi Bölgeye Yeni Standartlar Getiriyor

Alışveriş merkezleri sektöründe değişim ve dönüşüme öncülük edenve tüketiciye gerek mağaza karması, gerekse mimari bütünlük açısından çağdaş alışveriş merkezileri sunmak amacı ile hareket eden METRO PROPERTIES ve FİBA Commercial Propertiesortak yatırımı M1 Adana Alışveriş Merkezi, 2017 Nisan ayında ziyaretçilerine modern yaşama uygun ?yeni alanlar? sunmaya hazırlanıyor. M1 Adana Alışveriş Merkezi büyüme ve yenilenme projesi kapsamında, güçlü ulusal ve uluslararası markalarla, 90 bin metrekare kiralanabilir alanda 105 olan mağaza sayısı 170´e çıkaracak. Alışveriş Merkezi´nin yeni alanları 2017 yılının ikinci yarısında hizmete girecek.

Dünya Devi Markalar M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde

Bu doğrultuda kiralama çalışması büyük oranda tamamlanan M1 Adana Alışveriş Merkezi, kurulduğu günden bu yana dünya devi markaları Adana ve bölge halkıyla buluşturuyor. İsveçli mobilya devi IKEA, 20 Aralık Salı gününden itibaren Adana´nın ve bölgenin ilk ve tek ?Sipariş ve Teslim Noktası? mağazasını M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde Adana ve bölge halkının hizmetine sunacak. Ayrıca M1 Adana Alışveriş Merkezi, Nisan 2017´de yeni mağazalar ile ziyaretçileriyle buluşacak. Açılacak mağazalardan H&M, full konseptli bir mağaza olarak öne çıkarken Oleg Cassini, Tanca Plus, Armani Jeans, Calvin Klein, Versace, Damat-Tween, Naramaxx, Chillbox ve Just chik´n gibi markalar da Adanalılarla ilk kez M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde buluşacak.

Önümüzdeki günlerde M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde ziyaretçiler bir alışveriş gününü; dinlenerek, sinemaya giderek, Etkinlik Meydanı´nda sosyal aktivitelere katılarak ve Lezzet Meydanı´nda yemeğini yiyerek, açık havadan keyifle yararlandığı keyifli bir gün haline getirebilecek. Yeni eklenen 13 bin metrekare mağaza alanı ile 20 bin metrekarelik açık sosyal alandan oluşan bir yapının mevcut komplekse entegre edildiği M1 Adana Alışveriş Merkezi; sergiler, canlı performanslar gibi spor, kültür ve sanat etkinliklerinin yanı sıra, birbirinden farklı eğlenceli aktivitelerin de adresi olmaya devam edecek.Benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle daima yeniliklere imza atan M1 Adana Alışveriş Merkezi, gerçekleştirdiği yenilikler ve ilklerle Adana´ya değer katmaya devam ediyor.

Geleceğin Mühendisleri Çocuk İnşaat Parkı´nda Buluşuyor

M1 Adana Alışveriş Merkezi´nin tamamen çocukların keyifli zaman geçirmesi için özel olaraktasarlamış olduğu Çocuk İnşaat Parkı, kapılarını 9 Aralık Cuma günüAlp Kırşan´ın katılımı ile gerçekleşen ?1 Alp Çok Çocuk´ etkinliği ile açtı. Adanalılarınyoğun ilgi gösterdiği açılışta, Adanalı minikler gönüllerince eğlenip çocuk olmanın tadını doyasıya çıkardılar. Şehre yeni bir soluk getiren, 200 metrekare alanda, 4-12 yaş arası küçüklere, aileleriyle birlikte unutamayacakları anlar vaat eden Çocuk İnşaat Parkı´nda çocuklar, bir yandan eğlenirken diğer yandan öğrenmenin tadına varıyor.Çocuk İnşaat Parkı, geleceğin mühendisleri miniklere, M1 Adana Alışveriş Merkezi´nin eğlenceli dünyasının kapılarını aralıyor.

Keyif Dolu Yılbaşı Etkinliği

Adanalıların sosyal hayatına renk katan M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde yılbaşı keyif dolu etkinliklerle kutlanırken yaşamın tüm renkleri yeni yılda da M1 Adana´da buluşacak. 17 ve 18 Aralık tarihlerinde gezici bando AVM misafirlerine eğlenceli bir gösteri sunacak. Kutlamalar, 24 ve 25 Aralık´ta M1 Adana´da kurulacak sirk kortejiyle devam edecek. 30 ve 31 Aralık günlerinde bir yılbaşı klasiği olan Noel Baba ve Noel Anne miniklerle buluşacak. M1 Adana Alışveriş Merkezi´nin sürprizleri bununla da bitmeyecek. 19-23 ve 26-31 Aralık tarihleri arasında aynı gün içerisindetoplam  1.200 TL´lik alışveriş yapanlar?Dijital Baskazan? kampanyasından sürpriz hediyeler kazanacak. Kampanya kapsamında 30 Aralık Cuma günü saat 19.00´da M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde Adanalılarla bir araya gelecek olan Türkiye´nin sevilen ikilisi Safiye Soyman ve Faik Öztürk, eğlenceyi zirveye çıkarırken 31 Aralık Cumartesi günü saat 14.00´te sunucu Çiğdem Tunç sahne alacak

Şehrin Hikâyesi M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde Yazılıyor

Gerçekleştirdiği etkinliklerle Adana´nın çekim merkezi haline gelen M1 Adana Alışveriş Merkezi,her şehrin kendine ait bir hikâyesi olduğu düşüncesinden yola çıkarak, şehrin hikâyesini misafirleriyle birlikte yazıyor. AVM içerisinde kurulan ?İki Bin Yüz, Bir Hikaye? fotoğraf stüdyosunda fotoğraflarını çektiren Adanalılarınportreleri, yenilenen M1 Adana Alışveriş Merkezi´nin inşaat alanını çevreleyen panolarını süsleyecek.

Adana´nın en büyük ve en başarılı alışveriş merkezi M1 Adana Alışveriş Merkezi, birbirinden renkli etkinlikler, gerçekleştirdiği yenilikler ve ilklerle Adana´ya değer katmaya devam edecek.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA

2000 yılında kapılarını açan M1 Adana Alışveriş Merkezi, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 107 mağaza, 77.000 m2 kiralanabilir alana sahip M1 Adana Alışveriş Merkezi büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 16 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana Alışveriş Merkezi´nde Türkiye´nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana Alışveriş Merkezi; 8.800 m2´lik sinema alanı, 1.600 m2´lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern  alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya

devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana´nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana AVM; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı