YEREL 23.08.2023 10:44:00 7194 0

"VALİ KÖŞGER’İN ADANA İMARINA İLGİSİ BÜYÜK"

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Adana Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger ’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar diledi.

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile İzmir’den Adana’ya atanan ve geçtiğimiz Çarşamba günü yeni görevine başlayan Vali Yavuz Selim Köşger ’e DAİMFED hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Başkan Vekili Faruk Bozkurt, Başkan Yardımcıları Nadir Vurankaya, Hilmi Tümer, DAİMFED Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı  ve AYAMDER Başkanı Tamer Gülcan, AYHAFDER Başkanı Seyfettin Can, AKAMDER Başkan vekili Orhan Avcı, Hüseyin Arslan, DAİMFED Genel sekreteri Enes Yılmaz, Mali ve İdari İşler Başkanı Nurullah Hamidi, Başkan Yardımcısı Yıldırım Uluğ, Ar Ge Başkanı Barış Yıldırım, İnsan Kaynakları Başkanı Murat Yalçın Şeker, Basın, Sosyal Medya ve İletişim Başkanı Ahmet Yerdelen, Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Kemali Ünal, Hukuk Müşaviri Selim Aslan,  AKAMDER Saymanı Orkun Orkun hazır bulundular.

VALİ KÖŞGER’İN ADANA İMARINA İLGİSİ BÜYÜK

Adana Valiliğine atanan Yavuz Selim Köşger açıklamasında; “Ekonominin ve şehrin ekonomisinde temel taşı görevi gören İnşaat Sektörü temsilcileri olan Müteahhitlerimize geçirdiğimiz bu süreçte epey yük düşüyor. Bu doğrultuda iş birliği içinde çalışmalarımız sürecektir. Ayrıca ilk tespit olarak maddi manevi her türlü zenginliğe sahip bir kentin bu derecede betonlaşmış ve dikey mimari içinde olması önemli bir tezat oluşturmaktadır. Hem güvenilir hem de daha refah sağlayacak yatay hatta müstakil meskenlere dönmesi gerekir. Bundan sonraki üretimlerin bu yönde olmasını diliyorum. Adana da sektör temsilcilerinin Federasyon çatısı altında toplanarak birlikte hareket etmeleri önemli. Başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.

"VALİMİZ ÖNDERLİĞİNDE BÜYÜK YOL KAT EDECEĞİZ"

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyaretle ilgili açıklamasında; “Valimiz Sayın Yavuz Selim Köşger ‘in mübalağasız Adana ya atanması bizleri son derece memnun etmiştir. Çünkü Mahalli İdareler yöneticiliğinden Valiliğe uzanan süreçteki kentle alakalı bilgi birikim ve tecrübesi bizlere umut vermiştir. Ayrıca belirtmek isterim ki Devletin sevgi şefkat merhamet ve muktedir anlamı olarak Valimiz bu güveni vermiştir. Daha başta Kentin imar ve çalışma süreciyle ilgili olması son derece önemli. Valimiz önderliğinde büyük yol kat edeceğiz. Başarılar diliyoruz.” Dedi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı