VALİ ELBAN’DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ
GÜNDEM 2.01.2023 09:53:00 1056 0

VALİ ELBAN’DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Vali Dr. Süleyman Elban yeni yıl öncesinde Çukurova Devlet Hastanesi, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Çocuk Evleri Sitesi, Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği ile İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburunu ziyaret etti.

 

 

İlk olarak Çukurova Devlet Hastanesi ziyaret eden Vali Elban, hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti, yeni yılı hastanede geçirmek zorunda kalan vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutladı, aileleriyle birlikte sağlık ve huzur dolu bir yıl temennisinde bulundu.

Hasta yakınlarıyla da sohbet eden Vali Elban, daha sonra hastane yönetiminden hastanenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm sağlık çalışanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Elban, personellerin yeni yılını kutlayıp başarılar diledi.

Vali Elban, Çukurova Devlet Hastanesinden sonra Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek burada misafir edilen büyüklerle sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu, saygıdeğer büyüklerimizin yeni yılını tebrik etti.

Burada yaptığı konuşmada her başlangıç bir umuttur, her başlangıç insana heyecan verir, her başlangıç bir tazelenmedir, yenilenmedir diyen Vali Elban,  “2023’ün bir yenilenme, bir tazelenme ve geçmiş yıllarda bizim ve tüm dünyanın yaşamış olduğu başta pandemi ve savaşlar olmak üzere tüm sıkıntıları geride bıraktığımız ve yepyeni bir sayfa açtığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Birkaç saat sonra karşılamaya hazırlandığımız yeni yılın çok özel bir yıl olduğunu vurgulayan Vali Elban, “2023 yılı bizim için gurur ve heyecan verici özel bir yıl olacak çünkü Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Dolayısıyla yeni yıla başlarken Cumhuriyetimizin de yeni yüz yılına da başlamış olacağız. Bu da ülkemiz, insanımız ve devletimiz için yeni bir başlangıç, yeni bir hareket, yeni bir zindelik, yeni bir kilometre taşı olacak. Buradan hem sizlerin yeni yılınızı kutluyorum hem Cumhuriyetimizin yeni 100 yılını kutluyorum. Hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu nice yıllar diliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.” ifadelerini kulandı.

Ziyarette Vali Elban, saygıdeğer büyüklerimizle beraber yeni yıl pastası kesti.

Vali Elban, Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinden sonra Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek çocukların yeni yıl neşesine ortak oldu.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette çocuklarla sohbet eden Vali Elban, onlara çeşitli hediyeler vererek yeni yıllarını kutladı; çocuklara sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam temenni etti.

Vali Elban’ın Çocuk Evleri Sitesinden sonraki durağı ise Şakirpaşa Polis Merkezi Amirliği ile İl Jandarma Komutanlığı Komando Taburu oldu.

Vali Elban, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görevi başında bulunan güvenlik görevlilerinin yeni yılını kutladı, çalışmalarında başarılar diledi.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı