VALİ ELBAN’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ
YEREL 30.06.2023 13:25:00 939 0

VALİ ELBAN’DAN BAYRAM ZİYARETLERİ

Vali Dr. Süleyman Elban, Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Adana Çocuk Evleri Sitesini ve depremzedeleri ziyaret etti.

 

Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gerçekleştirdiği ziyaretle saygıdeğer büyüklerimizi bayram gününde yalnız bırakmayarak onların bayramlarını kutlayan Vali Elban, “Kurban Bayramı’nın coşkusunu, maneviyatını sizlerle birlikte yaşamak üzere buradayız. Her daim tecrübelerinden yararlandığımız büyüklerimizi sadece özel günlerde değil her zaman hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmek hepimizin görevi. Çünkü büyüklerimiz, medeniyet değerlerimizin birer taşıyıcısı. Geçmişle gelecek arasındaki köprü. Sizler bizim kıymetlilerimizsiniz.” dedi.

Ziyareti sırasında huzurevinde kalan büyüklerimizle sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban daha sonra Adana Çocuk Evleri Sitesine giderek sevgili miniklerimizin bayram sevincine ortak oldu.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Elban, burada yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımız, geleceğimizin parlayan yıldızları. Onlar devletimizin himayesinde şefkatle büyüyüp, gelişiyor. Onların en iyi eğitimi almaları, kendilerini en güzel şekilde yetiştirmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü yetişmiş,  iyi eğitim almış gençlerimizin varlığı, yükselen geleceğimiz adına en büyük kazanımdır. Tüm çocuklarımızın yolu aydınlık, bahtı açık olsun.” dedi.

VALİ ELBAN'DAN DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA BAYRAM ZİYARETİ

Vali Dr. Süleyman Elban,İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam'la birlikte Şambayadı Konteyner Kent'te kalan depremzede hemşehrilerimize bayram ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında depremzede vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlayıp onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban "6 Şubat tarihinde hepimizi derinden sarsan bir felaket yaşadık. Bu felaketin yıkıcı etkileri oldu. Depremin vatandaşlarımızda yarattığı bu etkileri hızlıca sarmak için ilk andan itibaren azami gayreti gösteriyoruz. Bizler her bir vatandaşımızın yanındayız. Zor günde de bayram gününde de daima vatandaşlarımızla birlik içindeyiz." dedi.
Oldukça samimi anların yaşandığı ziyaret depremzede vatandaşlarımızla yapılan sohbetin ardından son buldu.

VALİ ELBAN GÜVENLİK GÜÇLERİYLE BAYRAMLAŞTI

Kurban Bayramı dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Vali Dr. Süleyman Elban, İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görevli personelle bayramlaştı.

İl olarak İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğüne giden Vali Elban, görevli emniyet mensuplarının bayramını kutladı.  Daha sonra  İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Elban burada komando taburuyla bayramlaştı.

Ziyaretleri sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, “Gerek jandarmamız gerekse polislerimiz; ülkemizin bölünmez bütünlüğünün, aziz milletimizin huzur ve güvenliğinin en büyük teminatıdır. Güvenlik güçlerimiz, gece gündüz, bayram tatil demeden bizlerin esenliği için görevi başında. Fedakarca görevlerini ifa eden güvenlik güçlerimize üstün başarılar diliyor, onların mübarek Kurban Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.” dedi.

 

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı