ÜMİT ÖZDAĞ’IN ŞIRNAK ZİYARETİNE ADANA’DAN YOĞUN KATILIM
SİYASET 26.04.2023 09:57:00 2046 0

ÜMİT ÖZDAĞ’IN ŞIRNAK ZİYARETİNE ADANA’DAN YOĞUN KATILIM

Heyette Adana’dan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, il yönetimi, milletvekili adayları, gençlik kolları başkanı ve çok sayıda partili yer aldı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Şırnak’a giden Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa; "Türk yurdunda bizleri tehdit edenlere inat, ülkenin her karış toprağını vatan bilen, kutsal kabul eden serdengeçtiler olarak buradayız" dedi.

Zafer Partisi genel Başkanı Ümit Özdağ HDP’li bir milletvekilinin;"Seni Gaziantep’te, Şırnak’ta çalıştırtmayacağız" sözlerine tepki olarak kalabalık bir heyetle birlikte partisinin Şırnak Milletvekili Adayı Mahmut Tatar’ın tanıtım toplantısına katıldı. 

Heyette Adana’dan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa, il yönetimi, milletvekili adayları, gençlik kolları başkanı ve çok sayıda partili yer aldı.

Şırnak programlarının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ayhan Binboğa; "Öz yurdumuzda bizi parya gören karanlık zihniyete haddini bildirmek adına bu ziyareti çok önemsiyorduk. Gittik ve gün boyu Sayın Genel Başkanımız ile önemli programlara imza attık. Esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptık. Şırnaklılar bizleri en güzel şekilde ağırladı ve uğurladılar. Kardeşlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Şırnak halkının yoğun ilgisinin kendilerini son derece memnun ettiğini vurgulayan Binboğa; "Bu ziyaret alelade yapılmış bir ziyaret değildir. Batıdaki, kuzeydeki, güneydeki illerde nasıl bir seçim çalışması yapmışsak güneydoğu ve doğu illerimizde de aynı şekilde bir seçim çalışmasına imza attık. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin sınırları içerisinde yer alan her karış toprak bizim için aynı derecede önemli ve kutsaldır. Bizler kutsal bildiğimiz konularda hassas insanlarız. Birileri bayrağa bir bez parçası olarak bakabilir bizim için uğrunda ölünecek kadar şerefli bir simgedir. Misak-ı Milli sınırların içerisinde yer alan her karış toprak da aynı bayrak gibi kutsaldır. Birilerinin bunu anlamasını beklemiyoruz ama saygı duymayana da saygı duymasını öğretiriz" dedi.

Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa bölge halkı tarafından coşkuyla karşılandıklarına da dikkat çekerek; "Vatandaşlarımız bizleri Ölürüm Türkiyem şarkısı ile karşıladılar. Şehir turu attığımızda aynı şarkı çalarken sokaklardan insanların can-ı gönülden eşlik ettiklerini gördük. Bu bize,Mustafa Kemal’in başkanlığında gerçekleştirilen Sivas Kongresi’ndetam bağımsızlık anlayışı ile Milli Mücadele’nin nasıl yapılacağına dair alınan 10 maddenin birincisi olan o meşhur;'Vatan; bölünmez bir bütündür, parçalanamaz'kararıbir kez daha hatırlattı" ifadelerini kullandı.

Başkan Binboğa sözlerini şöyle tamamladı; "Şırnak Türklerin öz yurdudur. Şırnak’tan,serdengeçenlere selam olsun. Bayrağımızın dalgalandığı yerde bizler için ne korku vardır, ne keder. Bu kutlu topraklarda, o kutsal bayrak altında doğduk ve öyle de öleceğiz. Zafer Partisi iktidarında bu ülkenin vatandaşları başları dik, gururla gezecek. Milletimize söz veriyoruz."(Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı