Türk-İş’ten ziyaretler
GÜNDEM 20.07.2023 14:10:00 637 0

Türk-İş’ten ziyaretler

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, beraberindekikier Önce Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi, daha sonra da MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, beraberinde Türk-İş’e bağlı Koop-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Rasim Mart, Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar, Tarım-İş Adana Şube Başkanı Nazif Hayırlı ve BAAS Sendikası Adana Şube Başkanı Ömer Faruk Delikanlı ile birlikte Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye nezaket ziyaretinde bulundu. 

Hac ibadetini kısa bir süre önce yerine getiren ve kutsal topraklardan Adana’ya dönen Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret eden Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve beraberindeki Şube Başkanları, hac farizasından dolayı Müdür İnci’ye hayırlı olması temennisinde bulundular. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Edip Gülnar, sendikal çalışmalardan söz etti. Gülnar ayrıca emniyet teşkilatının halkın ve huzur ve güvenliği için yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek “Türk-İş topluluğu olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. Halkın can ve mal güvenliği için 7/24 görev yapan tüm teşkilatın tüm bireylerine sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Yüce Allah ayaklarına taş değdirmesin” dedi. 

Emniyet Müdürü Doğan İnci’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

MHP İL BAŞKANI YUSUF KANLI’YI ZİYARET ETTİLER 

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve beraberinde Belediye-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Aytekin Aybar, Koop-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Rasim Mart, Haber-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Aslangöz ve Sağlık İş Sendikası Adana Şube Başkanı Fırat Bayram ile bir süre önce İl Başkanlığına atanan MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Sendikal çalışmalar hakkında bilgi veren Edip Gülnar, çalışma hayatında çözüm bekleyen sorunların çözümü konusunda işbirliğinin önemine dikkat çekti.

“ÖNCE VATAN DİYEN EMEKÇİLERİMİZİ 

VAZGEÇİLMEZ BİR KIYMET OLARAK GÖRÜYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Edip Gülnar ve Şube Başkanlarına teşekkür etti. Başkan Yusuf Kanlı, şunları söyledi: “Her bir insanımız farklı iş kollarında, değişik sektörlerde emeği ve enerjisiyle ülkemize, milletimize hizmet ediyor. Alın teriyle üreten, helal kazancıyla tüketen, vergi ödeyen, bu süreç içerisinde hayata artı değer ve canlılık katan, böylece ekonomideki çarkların dönmesine omuz veren; önce vatan diyen tüm emekçilerimizi vazgeçilmez bir kıymet olarak kabul ediyoruz. Bu şehirde de aynı ortak paydalarımız, çözüm aradığımız ortak sıkıntılarımız var. Adana’mızı fikir birliğiyle, el birliğiyle daha güzel yarınlara taşıyacağımızdan kuşku duymuyoruz.”

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı