TRANSFER PANORAMASI
SPOR 27.06.2017 12:33:37 402 0

TRANSFER PANORAMASI

2017-2018 futbol sezonu Kulüpler, transferlerini 8 Eylül 2017 tarihine kadar kadrosuna katabilecek. Süper Lig ve TFF 1. Lig´inden transfer haberleri

2017 Transfer açılmasıyla biten transferler açıklandı. Süper Lig ve TFF 1. Lig ekipleri transferlere hızlı başladı. Gerek sezonu erken açacak takımlar, gerekse şampiyonluk hedefleyen takımlar transferlerini  bir an önce tamamlayıp kamp dönemine hazır bir şekilde girmek istiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu´nun aldığı karara göre 2. transfer tescil dönemi ise 4 Ocak 2018 tarihinde başlayıp, 31 Ocak 2018 tarihinde sona erecek.

ADANA DEMİRSPOR, ADİL DEMİRBAĞ İLE 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri´ndeki imza törenine muhasip üye Levent Duyuler ve Spor Direktör Gürcan Aday katıldı.

PTT 1.Lig´indeki bir çok takımın kendisine talip olduğunu belirten Adil Demirbağ ?Geçtiğimiz yıl AtleticoMadrid,Roda ve Standart Liege kulüpleri beni çok istemişti ama kulübüm Bucaspor beni bırakmamıştı. Sözleşmem sona erdikten sonra Süper Lig ve PTT 1.Lig´indeki birçok takım beni kadrosuna katmak istedi. Adana Demirspor bu konuda en hızlı davranan kulüp oldu. O kadar hızlı davrandı ki bayramın 2.günü Adana´ya geldim ve sözleşmeyi imzaladım.Transferim konusunda Başkanım ve teknik direktörüm bana yoğun ilgi gösterdi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftar için çok şey söylemeye gerek yok. Bu ligin üstünde olduğunu herkes biliyor ve ben de o bilinçle onlara layık olmaya çalışacağım?dedi.

GOMİS ADIM ADIM ASLAN OLUYOR

Fransız ekibi Marsilya, Galatasaray´a transferi söz konusu olan Bafetimbi Gomis için bir veda mesajı yayınladı.

Gomis, adım adım Aslan oluyor. Sarı-kırmızılı takıma transferinde sona yaklaşılan Gomis için kulübü Marsilya´dan bir veda mesajı geldi. Fransız takımının resmi sitesinden yayınlanan açıklamada, 31 yaşındaki futbolcuya bu zamana kadar gösterdiği çabalarından dolayı teşekkür edilirken, gelecek kariyeri için de başarılar dilendi.

KULÜPLER ANLAŞSIN HEMEN İMZA ATARIM

Vincent Aboubakar, Beşiktaş Yönetimi´ne çok net bir mesaj gönderdi, takımda kalmaya hazır olduğunu söyledi.

Newcastle ve Rennes´den aldığı teklifleri geri çeviren Kamerunlu golcü, menajeri aracılığıyla Beşiktaş´ta çok mutlu olduğunu bildirdi, ?Bir hafta içinde imza atıp, tatile huzurlu çıkmak istiyorum. Kulüpler anlaşırsa hemen İstanbul´a gelip yeni sözleşme imzalarım? dedi.

Pepe ile el sıkıştıktan sonra transfer çalışmalarında forvet arayışına ağırlık vermeye başlayan Beşiktaş´ta, Vincent Aboubakar yönetimin yüreğine su serpecek açıklamalarda bulundu.Menajeri aracılığıyla kulübe haber yollayan Kamerunlu golcünün bir kez daha Beşiktaş´tan başka bir takımda forma giymeyeceğini bildirdiği ortaya çıktı.

Newcastle United ve Rennes´den aldığı teklifleri geri çeviren Aboubakar´ın, ?Bir hafta içinde Beşiktaş´a imza atmak istiyorum. Tatile kafam rahat şekilde çıkmalıyım. Eğer kulüpler anlaşırsa İstanbul´a gelir yeni sözleşmeyi de imzalarım. Beşiktaş´ta kalırsam yeni sezonda çok daha başarılı olacağıma inanıyorum. Takımda çok iyi arkadaşlık ortamı var. Ben ve ailem İstanbul´da çok mutluyuz? mesajını ilettiği öğrenildi. Vincent Aboubakar´ın tutumundan mutluluk duyan Beşiktaş Yönetimi´nin ise önümüzdeki hafta bu krizi bitirmeye çalışacağı bildirildi.

VALBUENA´DAN VEDA PAYLAŞIMI

Fenerbahçe´nin Fransız ekibi Olympique Lyon´dan transfer ettiği Mathieu Valbuena, Olmypique Lyon ve Fransız taraftarlar için bir veda yazısı yayınladı.

Mathieu Valbuena, sosyal medya hesabından Olympique Lyon Başkanı Aulas, Lyon taraftarı ve Fransız ekibine veda ettiği bir paylaşım yaptı. 32 yaşındaki oyuncu, ´Tüm taraftarlarıma ve Lyon´da tanıştığım herkese´ diyerek başladığı veda yazısında şu ifadelere yer verdi:

"Bildiğiniz koşullarda Lyon´a gelmiştim. Ve ilk sezonum kolay değildi. Ancak çok çalışarak bu 2 yıl boyunca en güzel maceralarımı yaşadım. Mükemmel hatıralar ve mutlulukla görevimi tamamlayarak bugün ayrılıyorum. Bu iki sezon boyunca mükemmel rastlantılar ve unutulmaz anlar yaşadım. Bu şehirde bu stadyumda ve muhteşem atmosferde çok güzel anlar yaşadım. Başkanımıza teşekkür ediyorum. Onun güveni benim bu sezon en iyi şekilde oynamamı sağladı. Aynı zamanda tüm bu anları yaşadığım takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi ve kötü zamanlarda beni destekleyenler teşekkür ederim. Desteğiniz olmasaydı bu tecrübeler aynı güzellikte olmazdı ve bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Her zaman kalbimde olacaksınız. Bu güçlü hatıraları unutmayacağım ve Lyon forması altındaki olağanüstü alkışı da asla unutmayacağım. Gelecekte hepinize en iyilerini dilerim. Kariyerimin yeni sayfası ve Fenerbahçe için heyecanlıyım. Futbol ülkesi olan Türkiye´de olduğum sürece beni destekleyeceğinizden eminim."

ISSİAR DİA, EVKUR YENİ MALATYASPOR´DA

Bir dönem Fenerbahçe´de de forma giyen Issiar Dia, Evkur Yeni Malatyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Süper Lig´in yeni takımlarından olan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Fransız oyuncu Issiar Dia ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Bir dönem Fenerbahçe´de forma giyen Dia son olarak Fransa Lig 1´de Nancy forması giydi. 30 yaşındaki Issiar Dia ile 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıklayan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, transfer konusunda oldukça titiz davrandıklarını ve takıma uyum sağlayacak isimler üzerinde durduklarını söyledi. Doğru ve nokta transferler yaptıklarını kaydeden Gevrek, son olarak Fransa´da başarılı bir grafik çizen Dia ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Nancy forması altında geçen sezon 30 maça çıkan Issiar Dia, 8 gol 3 asistlik performansla oynadı.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı