Teniste TSYD ? ATDSK işbirliği
SPOR 29.03.2018 11:35:28 614 0

Teniste TSYD ? ATDSK işbirliği

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi, Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDS) yönetimi ile 10 bin lira ödüllü turnuva düzenlenmesi ve TSYD üyelerinin çocuklarına tenis dersi verilmesi yönünde işbirliği yapma kararı aldı.

TSYD Adana Şubesi´nin yeni Başkanı Kurtul Çakın ile As Başkan Bora Erdem, Şube Sekreteri Hakan Köker, Sayman Tevfik Dinçkalmış, yönetim kurulu üyeleri Ergun Kara ve İrfan İşisağ, ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin´i ziyaret etti. ATDSK Genel Sekreteri Can İstif ve kulüp üyesi gazeteci Yüksel Eker´in de bulunduğu TSYD-ATDSK buluşmasında, tenisin yanı sıra Adana´da futbol, yüzme, su topu, voleybol sporlarının geçmişi ve günümüzdeki durumu üzerine samimi sohbetler yapıldı. TSYD Adana Şubesi´nin yeni yönetimini kutlayan ve başarı dileyen ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, kulüp olarak altyapıdan yeni tenisçiler yetiştirmek için çabaladıklarını, yılın 365 günü tenis oynanabilen iklime sahip Adana´da, Türkiye´nin şampiyon tenisçilerini yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Keskin, Türk tenisine daha iyi tenisçiler kazandırmak için yeni dönemde de yatırım yapmayı sürdüreceklerini söyledi. Keskin, 21 Nisan-1 Mayıs tarihlerinde 18´inci Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası´nı Çukurova Belediyesi´nin sponsorluğuyla gerçekleştireceklerini belirtti.

Kendilerini misafir eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin´e teşekkür eden TSYD Adana Şubesi Başkanı Kurtul Çakın da, özellikle Keskin´in başkanlığa getirilmesinin ardından ATDSK´nın büyük ivme kazandığını, Adanalı tenisçilerin elde ettikleri başarılardan Adana olarak gurur duyduklarını vurguladı. ATDSK Başkanı Keskin ve TSYD Başkanı Çakın, teniste birliktelik doğrultusunda ilk adımları da bu buluşmada attılar. Türkiye Tenis Federasyonu´nun (TTF) turnuva takviminde yer alan, 5-16 Eylül 2018 tarihlerinde düzenlenecek 10 bin TL ödüllü Kategori-2 Senyör Tenis Turnuvası´nın TSYD Adana Şubesi 10 bin TL Ödüllü Kategori-2 Senyör Tenis Turnuvası adıyla gerçekleşmesi kararlaştırıldı. Bu konuda hazırlanan yazı TTF´ye gönderildi. Ayrıca, TSYD üyelerinin çocuklarını spora teşvik etmek, tenisle buluşmalarına sağlamak amacıyla dernek üyelerinin çocuklarına özel şartlarla tenis dersi verilmesi konusunda da işbirliği kararı alındı. 10 bin lira ödüllü ulusal turnuva düzenlenmesi ve üye çocuklarına tenis dersi verilmesi konusundaki destekleri için teşekkür eden Kurtul Çakın, Keskin´e TSYD Rozeti takarak, teşekkür etti.(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı