Taşkın,“Büyümenin Gururunu Yaşıyoruz”
EKONOMİ 28.05.2021 09:12:00 630 0

Taşkın,“Büyümenin Gururunu Yaşıyoruz”

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, kurumlarda sendika üye tespitlerinin 15 Mayıs itibariyle sonuçlanmasının ardından basın açıklaması yaparak üyelerine ve temsilciliklerine teşekkür etti.

Covıd-19 salgın hastalığı nedeniyle sağlık teşkilatlarında yaşanan zor ve ağır çalışma koşullarına rağmen %300 büyüme gerçekleştirdiklerini belirten Taşkın, Türkiye’de sendikal alanda en büyük büyümeyi gerçekleştiren sendika olarak; tüm zorlu koşullara rağmen saha da büyük bir özveriyle çalışan gerek üyelerine gerek sendika temsilcilerine teşekkür ettiğini belirterek, haklı bir gururu yaşadıklarını söyledi.

Sendika olarak her koşulda üyelerinin yanında yer alarak sorunlarıyla birebir ilgilendiklerini belirten Taşkın, özellikle ağır pandemi koşullarında sendikalarına üye olan sağlık çalışanlarına karşı çeşitli idari yaptırımlarla karşılaştıklarına vurgu yaparak, üyelerinin ve sendika temsilcilerinin hastanelerde ayrımcılık başta olmak üzere yıldırma ve korkutma gibi çeşitli baskılara maruz kaldıklarına dikkat çekerek şunları söyledi:

“Anadolu Sağlık Sen olarak, 2021 yılını %300 büyüme ile hem temsilcilerimize hem de üyelerimize moral ve motivasyon veren bir gurur tablosu ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şüphesiz sendikamızın kurumsal kimliğini ön planda tutan, kurumlarda sendikamızı en iyi şekilde temsil ederek meslektaşlarımıza güven veren, saygı, sevgi ve dayanışma ile sendikamızın büyümesini sağlayan başta temsilcilerimiz; il-ilçe başkanlarımız ve bizlere güvenleriyle güç veren değerli meslektaşlarımızdır. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Sendika olarak, sağlık çalışanlarının haklarını elde etmesi, yeni kazanımlarla daha güçlü olabilmeleri için mücadele ediyoruz. Sendika olarak hakkın, haklının, mağdurun ve sessizlerin sesi olduk. Siyasal büyümeyi şiddetle reddettik. Sağlık çalışanlarının yalnızca hak ve hukukuna odaklandık. Aile sıcaklığının yaşanmasını sağladık. Sağlık teşkilatlarında çalışanlara yalan söylemedik. Şeffaf olduk ve açıklamalarımızla yeri geldi gündem oluşturduk. İlkeli ve dürüst sendikal anlayışımızla mücadele etmeye çalıştık. İlkelerimizden taviz vermedik. Dik durduk, sendikal değerlerimizi savunduk, ilkelerimize bağlılığımızı daima hatırlattık. Bu duruşumuz, ANADOLU SAĞLIK SEN ailesinin büyümesini sağladı. Bundan sonra da aynı kararlılıkla mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu vesileyle, 2021 yılında bizlere bu gururu yaşatan Genel Merkez Yönetim Kurulu’na, il-ilçe başkanlarımıza ve üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Sendikal mücadelelerinin bundan sonra da hız kesmeden devam edeceğine olan inancımla ANADOLU SAĞLIK SEN ailesine saygılarımı sunuyorum. “

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,41% 0,05
  • EURO

    34,75% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2434,82% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 25.8 ° / 16.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu