ŞUBAT AYININ EN ANLAMLI SERGİSİ M1 ADANA’DA DÜZENLENDİ.
GÜNDEM 23.02.2022 11:49:00 664 0

ŞUBAT AYININ EN ANLAMLI SERGİSİ M1 ADANA’DA DÜZENLENDİ.

M1 Adana Alışveriş Merkezi ve Adana Valiliği’nin işbirliği ile 17-20 Şubat tarihlerinde düzenlenen “Karma Sergi” ziyaretçilerden büyük beğeni ve ilgi gördü.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden hizmet almakta olan çocuklar, kadınlar, engelliler ve yaşlıların yaptığı el işi ürünler ve resimlerden oluşan Karma Sergi 4 gün boyunca M1 Adana AVM’de binlerce kişi tarafından ziyaret edildi.

Sergi’nin açılışı Adana Valisi Dr. Süleyman Elban tarafından gerçekleştirildi.

M1 Adana AVM 2022’nin ilk aylarına yoğun etkinlikler ile başladı. Ocak ayının yoğun etkinlikleri sonrası 17-20 Şubat tarihlerinde Adana Valiliği işbirliği ile adeta “ŞEHRİN EN ANLAMLI SERGİSİ” M1 Adana’da gerçekleştirildi. Adana Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlardan hizmet alan kadın, çocuk, genç, engelli ve yaşlılarımızın el emeği göz nuru ürünlerinin yer aldığı karma serginin açılışı 17 Şubat Perşembe günü gerçekleştirildi.

M1 Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen etkinliğin açılışı Adana Valisi Dr. Süleyman Elban tarafından gerçekleştirildi. Açılış töreninde konuşan Adana Valisi Süleyman Elban, serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiğini belirterek; “

Hem kurumlarımızda kalan hem de kurumlarımızdan hizmet alan kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve büyüklerimizin yıl boyunca el emeği göz nuru şaheser niteliğinde eserler ortaya koydular. Onlar bu eserleri siz değerli vatandaşlarımızla buluşturmak arzusunda olduklarını bizlere ilettiler. M1 Alışveriş Merkezi de bu etkinliğe destek olmak için ev sahipliği yapabileceklerini söylediler. Onlara da teşekkür ediyoruz. Böylelikle bu güzel mekanda bu güzel eserleri hemşehrilerimizle buluşturduk. “dedi.

Sergide çok özellikli eserlerin bulunduğunu söyleyen Vali Elban, “Buradaki eserler adeta sanat eseri niteliğinde. Emeği olan herkesin eline koluna sağlık. İnşallah siz hemşehrilerimizin ilgisiyle buraya gösterilecek taleple birlikte bu sanat eserlerini üreten kadınlarımız, yavrularımız, gençlerimiz, büyüklerimiz daha çok motive olacaklar ve önümüzdeki dönem içerisinde hem ürün çeşitliliği hem de ürün adedi bakımından kendilerini daha çok geliştirecekler. Belki de bir yıl bile beklemeden kısa bir süre içerisinde yeniden güzel, panayır havasında bir sergiyle onların eserlerini sizlerle buluştururuz diye temenni ediyorum. Sergiye katkı sunan herkesi kutluyorum.” dedi.

Konuşmasının ardından serginin açılışını gerçekleştiren Vali Süleyman Elban, sergide yer alan ürünleri M1 AVM Müdürü Yalçın Öz ile birlikte tek tek inceleyerek eserler hakkında bilgi aldı. Sergiyi gezen AVM ziyaretçileri ve vatandaşlar ile sohbet etti.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı