Sözlü, ?Türkiye, teröre rağmen üretmeye, büyümeye devam edecek?
GÜNDEM 9.06.2016 12:35:25 215 0

Sözlü, ?Türkiye, teröre rağmen üretmeye, büyümeye devam edecek?

AGİAD´ın yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Sözlü´yü ziyaret etti.?AGİAD, geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de, önemli müteşebbisleri içinden çıkaracaktır.?

Adana Genç İş Adamları Derneği(AGİAD) Başkanı Gülümsün Adalı ve AGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü ziyaret etti.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´yü, Adana iş dünyası olarak daima yanlarında gördüklerini belirten AGİAD Başkanı Gülümsün Adalı, ?Projelerimize destek veriyorsunuz. Öncelikle bunun için size teşekkür etmek istiyoruz. Yönetim kurulumuzun yeni üyelerini de sizinle tanıştırmak istedik? dedi.

BU TOPRAKLARDA YAŞAMANIN BEDELİNİ ÖDEMEYE HAZIRIZ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, son günlerde yoğunlaşan terör saldırılarına değinerek başladığı konuşmasında, vatan toprakları üzerinde var olmanın bedelini, ne pahasına olursa olsun ödemeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Sözlü, ?Düşmanlar, Türkiye üzerinde hesap yapanlar bunu böyle bilsinler. Ölsek de kazanacağız. Bizi yıldırmak isteyenlerden sayımız daha fazla.Terör saldırıları insanlık dışı ve vahşice? diye konuştu.

ÜRETENİ DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ

Yaşananlara rağmen Türkiye´de ekonomik faaliyetlerin, büyümenin devam edeceğini, bunun için de müteşebbislere ihtiyaç olduğunu kaydeden Başkan Sözlü, şöyle devam etti: ?Tabii ki müteşebbisler kolay yetişmiyor. Bir işin içinde ihtisaslaşmak, pazar sahibi olmak, üretimi pazara sunmak, dış pazarlara göndermek bilgi birikimi ve emek istiyor. Bu zor yolda milletimiz için katkı koyan, üreten herkesi desteklemek zorunda olduğumuza inanıyoruz. Kamu; üretenlerin, bunu pazara sunanların, ihracat yapanların karşılaştıkları ufak tefek pürüzler, engeller varsa kaldırır. Müteşebbisler de üretir, ticaret yapar. Genç iş adamları arasından, yarının önemli yatırımcılarının çıkacağına dair şüphemiz yok. AGİAD, Adana´nın günümüzdeki önemli müteşebbislerini içinden çıkarmıştır. Bugünkü yönetim ve üyeler arasından da Adana´nın geleceğinde önemli rol oynayacak müteşebbisler çıkacaktır.?

DIŞARIDAN YATIRIMCI GELSİN AMA KENDİ İÇİMİZDEN ÇIKANLARIN DA KIYMETİNİ BİLMELİYİZ

AGİAD üyelerine ve girişimcilere, Adana´da üretme, Adana´da yatırım yapma çağrısında bulunan Başkan Hüseyin Sözlü, şunları söyledi: ?Üretenin önünü açmak bizim vazifemiz. Hiç bir negatif değerlendirmenin içinde olmayız. Üreten Adana´da üretsin, kim olduğuna bakmayız. Dışarıdan yatırımcı beklerken, Adana´nın kendi iç dinamiklerini ihmal etmememiz lazım. Adana, Türkiye´nin en önemli iki iş adamından birini çıkarmıştır. Adana, yeni Sabancı adaylarını da içinden çıkaracak. Adana´ya katkı koyacak kim varsa gelsin, yatırım yapsın, iş yapsın. Bu görüşümü her toplantıda, her fırsatta ifade ettim. Adana kendi içinden büyüttüklerinin de kıymetini bilmeli.?

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı