SÖZLÜ:
GÜNDEM 9.04.2017 14:08:18 239 0

SÖZLÜ: "172 YILLIK GURUR"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 172. yıl dönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

Polisin hukuk devletinde emniyet ve güveni ifade ettiğini belirten Başkan Sözlü, "Türk Polisi Türk Milleti´nin güvenliğinin ve huzurunun teminatıdır" dedi

Ülkemizin iç güvenliğinin sağlanması, huzur ve refah ortamının oluşması noktasında üstün gayretler gösteren Türk Polis Teşkilatı´nın 172. kuruluş yıl dönümünü kutlamaktan dolayı bahtiyar olduğunu belirten Başkan Sözlü, köklü bir geçmişe, deneyime ve birikime sahip olan Polis Teşkilatımızın yasaların uygulanmasını gözetmek, kamu düzeni ile vatandaşların güvenli ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak amacıyla önemli ve ulvi bir görev üstlendiğini vurguladı.

Türkiye´nin Temmuz 2015´ten bu yana yaşadığı zorlu süreçte gerek terörle mücadele noktasında gerekse 15 Temmuz hain kalkışmasında çok sayıda polisini, askerini şehit verdiğini hatırlatan Başkan Sözlü, "Türk Polisi, endişenin ve korkunun değil; Türk Milleti´nin huzurunun ve güvenliğinin teminatıdır. Türk Polisleri, milletimizin can güvenliği, Türk vatanının bölünmez bütünlüğü, devletimizin bekası için kendi canını feda eden yürekli vatan evlatlarıdır" dedi.

Mesajının sonunda Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşundan bu yana şerefli geçmişi ile Türk Milleti´nin övgüsüne mazhar olduğunu ifade eden Başkan Sözlü, "Bu duygu ve düşüncelerle hukukun, adaletin ve güvenin tesis edilmesine hizmet eden Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 172. yıl dönümünü kutluyor, Türk Milleti´nin güvenliğini sağlamak amacıyla görevi başında şehit olan tüm polislerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum" dedi.

SÖZLÜ: "YENİ İSMET ATLI´LAR YETİŞMELİ"

Adana Büyükşehir Belediyesi, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Türk Güreşçi İsmet Atlı´yı anma programı düzenledi

75. Yıl Sanat Galerisi´nde gerçekleştirilen program İstiklal Marşı ile başladı. Programa Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün yanı sıra Türk Güreş Vakfı İl Başkanı İlyas Karabulut, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İsmet Atlı´nın ailesi ve sevenleri de katıldı. Açılış konuşmasında konuşan İsmet Atlı´nın yeğeni, Milliyetçi Hareket Partisi Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, İsmet Atlı ile ilgili birkaç anı anlatarak, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´nün İsmet Atlı´ya olan sevgi ve hürmetinin kendilerinin de ailecek Başkan Sözlü´ye olan sevgi ve hürmetiyle eş değer olduğunu ifade etti ve Başkan Sözlü´den Kozan´a bir ´İsmet Atlı Müzesi´ yapılmasını isteyerek İsmet Atlı´ya olan hassasiyetinden dolayı Başkan Sözlü´ye teşekkür etti.

"YENİ İSMET ATLI´LAR YETİŞMELİ"

Programda konuşan Başkan Sözlü, yeni İsmet Atlı´ların yetişmesi için, Türk Milleti´nin her alanda temsili noktasında Adana Büyükşehir Belediyesi olarak desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti. İsmet Atlı´nın Türk Bayrağı´nı Dünya´nın dört bir yanında dalgalandırarak milli gururu yücelttiğini belirten Başkan Sözlü, federasyon seçimlerinde adil davranılması gerektiğini vurguladı.(Haber Merkezi)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Gaziantep'te Gezilmesi Gereken Tarihi Mekanlar

30 Ağustos coşkusu Çukurova’da yaşandı

TMMOB İKK,‘Ülkede, Bölgede, Dünyada Barış’ Her Zaman Şiarımız Olacaktır"

ÇGC,‘Bağımsızlık tutkumuz hiç bitmeyecek’

Prof. Dr. Süleyman İrvan:“Basılı gazeteciliğin bittiğini ilan etmek durumundayız”

“30 AĞUSTOS; DÜŞMAN DEVLETLERE ŞAPKA ÇIKARTTIRAN BÜYÜK ZAFER”

TGF "30 Ağustos, Türk Milleti için varlık nedenidir"

ÇGC,“Hür doğup hür yaşamak çok önemli”

30 AĞUSTOS ZAFERİNİ KAZANAN BAŞKOMUTAN DEMOKRATTIR; O'NUN CUMHURİYETİNİ YIKMAK İSTEYENLERİN DEMOKRATİK MEŞRUİYETİ YOKTUR

ÇYDD Türkiye Cumhuriyeti'nin 100., Büyük Taarruz'un 101. yılını Afyonkarahisar'da Kutladı

ULUSAL VE YEREL MEDYADA ZAFER BAYRAMI SERGİSİ DÜZENLENİYOR

26-30 AĞUSTOS 1922 BAŞKOMUTANLIK MEYDAN MUHAREBESİ:KUTSAL SAVAŞ

Ankara'dan Uçakla Günübirlik Ziyaret Edebileceğiniz Şehirler

KAYMAKAM ATAMALARI GERÇEKLEŞTİ

ÇYDD'DEN AFYON BULUŞMASI

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan deprem açıklaması

JMO’dan “17 Ağustos 1999 Depremi” Açıklaması

ÇGC’de kaynaşma yemeği

TGC: "Gazetecilik tutukluluk nedeni olmaktan çıkarılmalıdır"

ADANA BAROSU’NDAN ‘HAK İHLALİ’ İDDİASI

Enerjisa Enerji ve TEMSA’nın Oyungezer Otobüsü Deprem Bölgesinde

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı