Seyhan Belediyesi spor tesisleri hizmet veriyor
YEREL 28.12.2020 10:17:00 1591 0

Seyhan Belediyesi spor tesisleri hizmet veriyor

Seyhan Belediyesi’nin, ilçe genelinde belediyeye ait spor tesislerinde gerçekleştirdiği Spor Okulları çalışmaları, pandemi kuralları çerçevesinde titiz bir şekilde devam ediyor.

Spora ve sporcuya verdiği destek kamuoyu tarafından takdir gören Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, spor okulu faaliyetlerinde, öncelikli hedeflerinin Türk sporuna değişik branşlarda başarılı sporcular yetiştirmek olduğunu söyledi.

ÜÇ TESİSDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Haftanın belirli günleri ve 20 yaş altı gençlerin sokağa çıkma saatlerinde gerçekleştirilen spor okulu çalışmaları, Şakirpaşa Mega Spor Kompleksi, Gürselpaşa Tenis Kortu ve Emre Gönlüşen Spor Kompleksi’nde yapılıyor.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA HİZMETE DEVAM EDİLDİ

Öte yandan Seyhan Belediyesi hafta sonu uygulanan kısıtlamada, sorumluluk alanında bulunan sokaklarda temizlik-hijyen çalışmasına ağırlık verdi. Belediye ekipleri, sıvı ve uçucu dezenfektanlarla sokakları ve işyerlerinin etrafını virüsten arındırdı.
Seyhan Belediyesi ekipleri hafta sonu uygulanan kısıtlamada temizlik ve hijyen öncelikli çalışma yaptı. Ekipler, hafta içinde yoğun olan ancak kısıtlama nedeniyle boş olan sokaklarda ilk olarak temizlik çalışması yaptı. İşçiler, titiz bir çalışmayla atıkları toplayarak hijyen çalışması için sokakları hazır hale getirdiler.  Daha sonra temizlenen sokaklara gelen sıvı ve uçucu hijyen ekipleri, bölgeyi virüsten arındırdı.
Seyhan Belediyesi ayrıca kısıtlamada görev yapan memur ve çalışanları da unutmadı. Belediye ekipleri, kamu ve çalışma müsaadesi olan işletmelerin çalışanlarına sabah çorbası ikramında bulundu. Seyhan Belediyesi ekipleri, ayrıca kısıtlama nedeniyle boşalan sokaklarda asfalt serme, kilitli parke döşeme veya sağlıklaştırma işlemine devam etti. Evcilleştirilebilen sokak hayvanlarının beslemesi rutin şekilde devam etti.  
Seyhan Belediyesi kısıtlama günlerinde halka alternatif eğlence ve bilgilendirici canlı yayın programlarına da devam etti. Seyhan Belediyesi Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan hafta sonu akışı ‘Sabah Sporu’ ile başladı. Evde yapılabilecek pratik spor hareketleri,  Belediye Spor Müdürlüğünde görevli eğitmenler tarafından uygulamalı olarak gerçekleştirildi.  Evinde kalmak durumunda olan ve arzu eden Seyhanlı’ya, basit spor hareketlerine eşlik ederek zamanını daha verimli kullanabilmesine imkan tanındı. 
Youtube Kanalından ayrıca çocuk tiyatro oyunu, bilgilendirici programlar ‘Kedi ve Köpek bakım önerileri’ , Hikaye ve Masal anlatımı, kukla ve oyuncak yapımı ile şiir dinletisi yayını yapıldı. Youtube kanalından canlı olarak yayınlanan programlar daha sonra da kanal üzerinden izlenebiliyor. Ayrıca daha önce yayınlanmış olan yerel sanatçılar konseri, Halk oyunları gösterileri, çocuk ve büyük tiyatro oyunları Seyhan Belediyesi Youtube Kanalından izlenebiliyor.  

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    10155,35%1,09
  • DOLAR

    32,37% -0,32
  • EURO

    34,71% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2399,55% -0,94
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00
  • Cuma 24.1 ° / 17.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 24.1 ° / 16.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21.7 ° / 13.4 ° Şiddetli yağmurlu