Şenol Güneş
SPOR 15.10.2020 10:41:00 498 0

Şenol Güneş ''Kazanmalıydık, Üzgünüz''

Ay-Yıldızlılar’ın hocası Şenol Güneş, “İyi başlamıştık ama golden sonra dağıldık.

İkinci yarı başında da kötü bir gol yedik ve oyun skoru rakibin lehine döndü. Ancak oyuncularımız yorgunluğa rağmen iyi bir reaksiyon gösterdi. Hatalarımızı düzelteceğiz” diye konuştu.

A Milli Futbol Takımı’nda teknik direktör Şenol Güneş maç sonu, “Dün gece takım olarak hem kötü oynadık hem de iyi oynadık” dedi. Tecrübeli hoca, “Özellikle bugün dün golden önceki bölümde iyi başlamıştık. Golden sonra dağıldık. İkinci yarı başında da kötü bir gol yedik ve oyun skoru rakibin lehine döndü. Ancak oyuncularımız yorgunluğa rağmen iyi bir reaksiyon gösterdi. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Bu gibi maçlarda beklenmedik sonuçlar çıkabilir. Bu maç bizim için tecrübe oldu. İkinci yarı isteğimiz galibiyet için yeterli olmadı. Son bölümde gol atarken gol yiyorduk” dedi.

‘Yaşanan gelişmeleri beklemiyorduk’

Oyuncu değişikliklerinde geç kaldığını düşünmediğini söyleyerek sözlerini sürdüren Güneş, “İlk yarıda oyun kopmuştu, bekledim toparlasın diye. Hasan Ali, Rusya maçında oynamamıştı. Umut’un arka adalesinde gerginlik vardı. Hasan Ali ile başladık ama kasık sakatlığı olduğu için değiştirdik. Umut’un da son bölümde arka adaleleri çekiyordu. Rusya maçında da çok yorulmuştu. Geç kaldığımı düşünmüyorum. Oyunun gidişatına göre hamleler yaptık” açıklamasını yaptı.

‘Kazanmalıydık, üzgünüz’

Şenol Güneş, “Rusya’da da Dzyuba çok güçlüydü. Ozan ve Merih kısmen karşı koydu. dün uzun boylu bir tek Merih vardı savunmada ve yanına Okay’ı koymak durumunda kaldık. Onların stoperlerinin etkinliğini de boy olarak gördük. Bunlar dezavantajlarımız oldu. Bazen anormal durumlara düştüğümüzde eldeki oyunculardan kimleri kullanabileceğimizi gördük. Dün takım olarak kötü oynadık ama takım olarak iyi de oynadık. 2 farklı durum oldu. Sonuç olarak kazanmalıydık, üzgünüz. Oyuncuların kazanmak için sahada olduğunu biliyorduk. Hatalarımızı düzelteceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.
MAÇTAN DAKİKALAR
A Milli  Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta konuk ettiği Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı.

 

 

47. dakikada Kolarov'un soldan kullandığı kornerde arka direğe hareketlenen Milenkovic'in kafayla vurduğu top az farkla üstten auta çıktı.

48. dakikada konuk takımda Milinkovic ceza sahasında Okay Yokuşlu ile girdiği ikili mücadelede yerde kalınca Bulgar hakem Georgi Kabakov penaltı kararı verdi. 49. dakikada penaltıyı kullanan Aleksandar Mitrovic, meşin yuvarlak ile kaleci Mert Günok'u ayrı köşelere gönderdi: 0-2

57. dakikada milliler farkı 1'e indirdi. Sırbistan yarı alanının ortalarında Zeki Çelik'ten topu alan Hakan Çalhanoğlu, ceza alanı ön çizgisi üzerindeki Kenan Karaman ile duvar pası yaptı. Ceza sahasına giren ve kaleci Dmitrovic ile karşı karşıya kalan Hakan'ın hafif sağ çaprazdan vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-2

65. dakikada ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Aleksandar Mitrovic, dar açıya rağmen şutunu çekti. Kaleci Mert Günok'un müdahale ettiği meşin yuvarlak yan direğe çarparak oyun alanına döndü. Savunmadaki Mahmut Tekdemir tehlikeyi uzaklaştırdı.

70. dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Cengiz Ünder'in sert şutunda kaleci Dmitrovic, yakın direk dibinde topun ağlara gitmesini önledi.

76. dakikada , beraberliği sağladı. Ceza sahasına gelen ortada Sırbistan savunmasının uzaklaştıramadığı top penaltı noktası civarındaki Kenan Karaman'ın önünde kaldı. Milli futbolcunun vuruşunda meşin yuvarlak savunmadan döndü. Ceza sahası ön çizgisi gerisindeki Hakan Çalhanoğlu, kendisine gelen topa bekletmededen kaleye göndermek istedi. Ancak yerden seken meşin yuvarlak altı pas üzerindeki Ozan Tufan'a pas oldu. Ozan, bekletmeden yaptığı plaseyle topu ağlarla buluşturdu: 2-2

81. dakikada Lazovic'in sağdan ortasında arka direkte yükselen Vlahovic'in kafayla vurduğu topu savunmadaki Merih Demiral çizgiden çıkararak mutlak bir golü engelledi.

86. dakikada Milinkovic'in şutunda kaleci Mert Günok sağına gelen topu uzanarak çıkardı.

90+1. dakikada Kolarov'un sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta kaleci Mert son anda topu kornere çeldi.

Müsabaka 2-2 berabere sonuçlandı.

(CO)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı