SARIÇAM BELEDİYESİ HAMUR KARMA MAKİNESI DAĞITTI
YEREL 13.02.2022 10:22:00 1063 0

SARIÇAM BELEDİYESİ HAMUR KARMA MAKİNESI DAĞITTI

“Kadınlarımız birinci önceliğimiz” sloganı ile hayata geçirilen hamur karma makineleri düzenlenen törenle Başkan Bilal Uludağ tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Sarıçam Belediyesi’nin merkezden kırsala hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. “Kadınlarımız birinci önceliğimiz” sloganı ile hayata geçirilen hamur karma makineleri düzenlenen törenle Başkan Bilal Uludağ tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen teknoloji ile birlikte, değişen yaşam koşullarında zamanın ruhunu yakalamak ve kadınların iş yükünü hafifletmek adına temin ettiği hamur karma makinelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk olarak konuşan Sarıçam Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yarımca Mahallesi Muhtarı Emin Dönmez, Sarıçam Belediyesi tarafından dağıtımı gerçekleştirilen hamur karma makinelerinin kadınların işlerini büyük ölçüde kolaylaştıracağını belirtti.

Kırsal mahallelerde hamur karma makinelerinin büyük önem arz ettiğini belirten muhtar Emin Dönmez,  sözlerine şöyle devam etti “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki bugün mahallelerimize dağıtılacak olan hamur karma makinelerinin özellikle ev hanımları için oldukça önemlidir. Ekmek yapmak için uğraşan kadınlarımız bu iş için saatlerce uğraşmak zorunda kalıyorlardı. Bu projeyi hayata geçiren Sarıçam Belediye Başkanımız Sayın Bilal Uludağ’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Daha sonra konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, görev süresi boyunca her zaman önceliğinin kadınlar olduğunu ve her zaman bu doğrultuda hareket ettiklerini belirtti.

“İLÇEMİZDE HER ALANDA YAŞAMI KOLAYLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

 İlçelerinde yaşamı kolaylaştırmak adına her türlü çalışmayı yaptıklarını ve bu doğrultuda hizmet ürettiklerini belirten Başkan Uludağ, toplamda 50 mahalleye 60 hamur karma makinesi dağıtımını gerçekleştirdiklerini belirtti. Gelişen teknoloji ile birlikte değişen yaşam koşullarında zamanın ruhunu yakalamanın büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Uludağ sözlerine şöyle devam etti  “Gelişen teknoloji ile birlikte değişen yaşam koşullarında, zamanın ruhunu yakalamak ve Sarıçamlı kadınlarımızın işlerini kolaylaştırmak adına dağıtımını yaptığımız hamur karma makinelerinin ne derecede büyük bir öneme sahip olduğunu yakından biliyorum. Dolayısı ile gerek zamandan kazanım ve gerekse de diğer faktörler göz önünde bulundurulduğunda dağıtımını gerçekleştirdiğimiz makineler sayesinde kırsalda yaşayan kadınlarımızın işlerinin artık daha da kolaylaşacağına inanıyorum. Gerek zamandan tasarruf ve gerekse de ekonomik anlamda çok ciddi bir kazanım sağlayacak olan bu projenin tüm vatandaşlarımıza tüm kadınlarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.”

Sarıçam Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen dağıtım törenine Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma ve yönetimi, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçam Belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, Sarıçamlı kadınlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 30.1 ° / 19.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı