MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI’NIN EV TOPLANTILARI SOKAKLARA TAŞTI
SİYASET 18.07.2023 13:55:00 710 0

MHP YÜREĞİR İLÇE TEŞKİLATI’NIN EV TOPLANTILARI SOKAKLARA TAŞTI

MHP Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel beraberindeki KAÇEP Başkanı Funda Kocamaz , Yüreğir Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı ve İlçe yöneticileriyle birlikte ev toplantıları düzenledi.

MHP Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel beraberindeki KAÇEP Başkanı Funda Kocamaz , Yüreğir  Ülkü Ocakları Başkanı Selim Anlı ve İlçe yöneticileriyle birlikte ev toplantıları düzenleyerek Cumhur ittifakına teveccüh gösteren vatandaşlara teşekkür etti.
Teşekkür turlarına  Sarıçam Mahallesi 2438 sokak  ve 2455 sokaktaki  ev toplantılarıyla start veren MHP Yüreğir ilçe Teşkilatının hedefinde 8 ay sonra yapılacak olan Belediye seçimlerinde Adana Büyükşehir Belediyesini kazanmak var.
"GENEL SEÇİMLERİ TÜRKİYE KAZANMIŞTIR"
Vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı sokaklara taşan ev toplantılarında 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde MHP’ye ve Cumhur İttifakı Adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy veren Yüreğirli  hemşehrilerine, teşekkür eden Başkan Yücel, “Gerek 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan 28. Dönem Milletvekilliği seçiminde partimize gönül vermiş  ve Cumhur ittifakının galibiyetiyle taçlandıran, gerekse 13. Cumhurbaşkanı seçiminde Cumhur İttifakımızın adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oyları ile destek veren  başta kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum" dedi
“BİZE OLAN GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIZ”
Yüreğir halkının Cumhurbaşkanlık seçimlerinde milli bir duruş sergilediğini belirten MHP Yüreğir ilçe Başkanı Tamer Yücel “Seçimden öncede defalarca dile getirdiğim gibi, Yüreğir halkının ferasetine her zaman güvendik. Halkımız bu güvenimizi boşa çıkartmadı. Bizlerde inşallah onların bize olan güvenini boşa çıkartmayacak. Halkımız 28 Mayıs’ta tavrını istikrardan ve Türkiye Yüzyılından yana koymuştur. Yerli ve Milli bir duruş sergilemiştir.. Tüm vatandaşlarımıza göstermiş oldukları bu teveccühten dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Ne kadar necip bir millet olduğumuzu bir kez daha gösterdiler” ifadelerine yer verdi. 

"YÜREĞİR   HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR"
 MHP kadrolarının rehavete kapılmadan yoğun bir tempoda çalışarak üzerlerine düşeni yerine getirdiğini vurgulayan Yücel ; “MHP kadroları tüm teşkilatlarıyla birlikte büyük bir iş başarmıştır.
Milletvekili çoğunluğunu yine Cumhur ittifakı kazanmıştır. ve hemen ertesinde mutluluğunu, sevincini yüreğine gömüp, rehavete kapılmadan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2’inci turu için 15 gün boyunca yoğun tempoda çalışıyorsun.  Tüm teşkilat mensuplarımıza bu özverilerinden dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Bunun yanında Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti Teşkilatlarıyla yakaladığımız uyum ve çalışma birlikteliğinde bu başarıda payı büyüktür. Bundan sonrada Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin gösterdiği yolda Türkiye Cumhuriyetinin birliği ve beraberliği adına Yüreğir in geleceği adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhur İttifakına güvenip oy veren veya vermeyen tüm vatandaşlarımızı kucaklayıp, hiç birini ayırmadan tek vücut olarak Yüreğir için çalışacağız" diye konuştu.
Yaklaşık 8 Ay sonra Yerel seçimlerin olacağını hatırlatan Yücel, “İnşallah yine hep beraber el ele verip Adana Büyükşehir Belediyesi Başta olmak üzere Cumhur ittifakında olmayan Belediyeleri de alacaklarını” ifade etti.
 (Fİ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı