M1 Adana ´ya Avrupa´dan ödül
YAŞAM 27.12.2018 11:25:49 548 0

M1 Adana ´ya Avrupa´dan ödül

M1 Adana Alışveriş MerkeziEuropean Property Awards 2018-2019?Retail Development´ kategorisinde ödülelayık görüldü.Ödülgayrimenkul sektöründe dünya çapında yüksek standartlar ve mükemmeliyeti sağlamış projeler hakkında farkındalık yaratmak amacı ile verilm

Prestij ve mükemmelliğin simgesi olarak ifade edilen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri´nin Londra, The Royal Lancaster Hotel´de gerçekleşen gala töreninde ödülü M1 Adana Alışveriş Merkezi adına; METRO PROPERTIES Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer ve FİBA COMMERCIAL PROPERTIES CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman aldı.

Dünyadaki en prestijli ödüllerden biri olarak gösterilen European Property Awards´ın çıkış noktası; gayrimenkul sektöründe dünya çapında yüksek standartlar ve mükemmeliyeti sağlamış projeler hakkında farkındalık yaratmaktır.

Ödüller, dizayn ve inşaat, gayrimenkulün geliştirilmesi ve sunumu, iç mekan,  mimari tasarım ve pazarlamada yakalanan yüksek kalite standartları için verilmekte ve bir sponsorun veya jürinin değerlendirmesi ile değil, belirli bir kategori veya disiplinde sağlanmış olan başarının,uzman bir jüri kadrosu ile değerlendirilmesi sonucu projelere takdim edilmektedir.

M1 Adana AVM hakkında,

2000 yılındaki açılışından bu yana Adana´nın ve bölgenin en iyi alışveriş merkezi olma özelliğini koruyan M1 Adana AVM, 2017 yılında gerçekleştirilen renovasyon ve büyüme projesi ile, müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını her zaman göz önünde bulunduran bir alışveriş merkezi olarak bölgenin çekim merkezi haline geldi.

Bugünün değil, geleceğin projelerini yaratma hedefi ile hareket eden M1 Adana, 90 bin metrekare kiralanabilir alanda, daha geniş çerçevede hizmet veren ulusal ve uluslararası tam 200 mağazaya sahip. Perakende mağazacılık, sosyal ve kültürel yaşamlarda yaşanan gelişmeler ve değişen tüketici davranışlarına paralel olarak özel bir mimari konsept ile yenilenen M1 Adana AVM, bulunduğu şehrin ve bölgenin trendlerini belirleyen, ziyaretçilerinin açık alanda rahat ve keyifli vakit geçirebilecekleri, su ve çocuk oyun alanları, dış mekan teraslı cafe-restoranlar ve modern alışveriş sokağı ile oluşturulan yeni yapı sayesinde, ziyaretçilerine hem kapalı hem de açık alışveriş merkezi konseptini bir arada sunuyor.(CO)

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Rahatlığın Adresi: Adidas

Sevdiklerimize Orkide Hediye Etmenin Anlam ve Önemi

Çocuklar da Stres Neden Olur?

“HÜKÜMLÜ VE YÜKÜMLÜLERİ TOPLUMA KAZANDIRACAĞIZ”

Prof. Dr. Sultan Tarlacı: “Yaratıcı kişiler kuralları sevmez, sınırlarda dolaşır”

Türkiye ve dünyanın ilk tescilli kadın kebapçısı

Farklı ülke numaralarından gelen WhatsApp aramalarına dikkat!

Kendinizi sürekli ‘şişman’ hissediyorsanız dikkat!

SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLAR İBB’NİN MİSAFİRİ OLDU

ARI SOKMASINDA ADRENALİN OTOENJEKTÖRÜ HAYAT KURTARIYOR!

AİLENİZİ KORUMAK SİZİN ELİNİZDE!

ÖFKE KONTROLÜNDE ETKİLİ ÖNERİLER

Prof.Dr. Barış Öztürk ,”Metabolik Otofaji Diyeti İle Kilolara Elveda”

Eyvah Kayınvalidem Geliyor!

Üzüm Tüketmenin 8 Faydası!

Kedi Kumu

Yüksek sıcaklık ve güneş, sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor

Olumsuz duygular hissedildiğinde çözüm buzdolabında değil!

VİŞNENİN FAYDALARI SAYMAKLA BİTMİYOR !

"Baharatlı yiyecekler geniz akıntısı sebebi"

10 BİNİ AŞKIN GÖRME ENGELLİYE REHBER OLAN PLATFORM: KÖRÜZ.BİZ

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı