KOCAİSPİR’DEN ELEKTRİK YATIRIMINA DESTEK
YEREL 25.07.2023 11:53:00 571 0

KOCAİSPİR’DEN ELEKTRİK YATIRIMINA DESTEK

İŞ BİRLİĞİ YATIRIMA DÖNÜŞÜYOR ELEKTRİK ALTYAPISI GÜÇLENİYOR

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir kurumlarla iş birliği yaparak Yüreğir halkının daha iyi hizmet almasını sağlıyor. Toroslar Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin trafo ve dağıtım merkezi taleplerine destek veren ve yer gösteren Başkan Kocaispir, Yüreğirli vatandaşların kaliteli ve kesintisiz enerjiye erişmesine olanak sağlamayı sürdürüyor.

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş Direktörü Mehmet Kayacı ve şirket yöneticilerini makamında ağırlayan Başkan Kocaispir, Toroslar EDAŞ Yatırım Planlama Müdürlüğü’nün Yüreğir’e yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Yüreğir’e yapılacak bütün kamu ve özel sektör yatırımlarının yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini belirten Kocaispir şunları söyledi:

“HER ŞEY YÜREĞİR İÇİN”

“Her şeyi Yüreğir halkının rahatı ve huzuru için yapıyoruz. Toroslar Elektrik Anonim Şirketi Yatırım ve Planlama Müdürlüğü ile uyumlu çalışmalarımız, son yatırımlarla Yüreğir’de elektrik altyapısının daha da güçlenmesini sağlayacak. Yavuzlar, Akıncılar, Sinanpaşa ve Kazımkarabekir mahallelerini besleyen 6.3kV/ 15.8 kV orta gerilim dağıtım şebekesi 31.5 kV orta gerilim dağıtım şebekesine dönüştürülüyor. Bunun yanı sıra Orhan Kemal Bulvarı üzerinde 1750 metre, Sinanpaşa Mahallesi Ihlamur Caddesi’nde 900 metre, Sinanpaşa 4034 ve 4047 sokaklarda 400 metre, Sarıçam Mahallesi 2423 Sokak’ta 700 metre, Yavuzlar Mahallesi 4082 Sokak’ta 100 metre, Akıncılar Mahallesi 3979 Sokak’ta 200 metre ve Kışla Caddesi üzerinde 400 metre galvaniz direkli yer altı aydınlatma sistemi yapılacaktır. Ekonomik ömrünü tamamlamış hatlar yer altına alınarak hem tehlike giderilirken hem de modern bir görüntüye kavuşacaktır.”

Kocaispir, sokak sağlıklaştırılması yapılan Kiremithane, Akıncılar, Sepici ve 19 Mayıs mahallerinde enerji hatlarını yer altına alarak modern bir görünüme kavuşmasına vesile olan ve Sarıçam Deresinde toplam 11 bin 500 metre iki taraflı olarak çevresini aydınlatmasını yaptıkları için Toroslar Elektrik yetkililerine teşekkür ederek, özellikle yaz aylarında yoğun bir trafiğin oluştuğu Karataş Yolu’nun aydınlatmasının tamamlanmasının da Yüreğir halkı için çok önemli olduğunu ifade etti.

300 MİLYON LİRALIK YATIRIM

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş Şirketi Direktörü Mehmet Kayacı Yüreğir’de ekonomik ömrünü tamamlamış elektrik şebekelerinin yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Kocaispir ve ekibinin destekleriyle Yüreğir’de yatırımlarımız devam ediyor. Belediyemizin yer göstermesiyle, 300 milyon liralık yatırımla trafoları yeniliyor, elektrik şebekelerini yer altına alıyoruz. Aydınlatma çalışmalarımız ise devam ediyor. Bu iş birlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

BARBAROS MAHALLESİNE MODERN SEMT PAZARI

ADASO’DAN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

KUM ZAMBAĞI FARKINDALIK ETKİNLİĞİ

SİLİVRİ KADIKÖY’DE KARPUZ FESTİVALİ COŞKUSU YAŞANDI

YÜREĞİR’E 25 YENİ MUHTARLIK BİNASI

Ceyhan’da binlerce insan ‘Zafer’i kutladı

Bodrum Belediye Meydanında Hatay Arsuz Dostluk Anıtı açıldı

AKAY’DAN BİR GÜNDE 5 MAHALLE ZİYARETİ

SEYHAN’DA KREŞ KAYITLARI BAŞLADI

İSTANBUL'DA BÜYÜK ZAFERE BÜYÜK KUTLAMA

Çukurova’da çifte bayram

KARAİSALI KAYMAKAMI MERT KUMCU'YA FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI

SİLİVRİ DEĞİRMENKÖY’DE DOMATESLER YARIŞTI

Adana Büyükşehir Belediyesi, iş makinesi filosunu büyütmeye devam ediyor

KOZAN GÖLLER YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI

Ceyhan’da 30 Ağustos coşkusu Koray Avcı ile başlıyor

Türk-İş heyetinden Vali Köşger’e ziyaret

BAŞKAN KOCAİSPİR YENİDOĞAN MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

VALİ KÖŞGER “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİNİ KABUL ETTİ

ÇGC Yönetimi Vali Köşger’i ziyaret etti

Ceyhan’da yazlık sinema keyfi

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı