KAPLAN DAĞILDI
SPOR 26.02.2017 12:17:10 258 0

KAPLAN DAĞILDI

Spor Toto Süper Lig´in 22. haftasında Adanaspor, Alanyaspor deplasmanında 4-1 mağlup oldu.

11. dakikada gelişen Aytemiz Alanyaspor atağında sağdan Gassama´nın ortasında kale önünde atağı kesmeye çalışan Ousmane Vieara´nın müdehaesinde hakem Fırat Aydınus penaldı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Vagner Love´un plase vuruşu kaleci Itandje´ın sağından ağlarla buluştu: 1-0.

18.dakikadaki Aytemiz Alanyaspor kontra atağında Candeias orta sahada aldığı topu ceza sahasına kadar hızla taşıyarak kale önünde bulunan Vagner Love´a pas verdi. Bu oyuncunun kale direğine yakın yaptığı vuruşu kaleci kornere çeldi.

37. dakikada Aytemiz Alanyaspor´un kazandığı korner vuruşunu kullanan Efecan Karaca topu ön direğe gönderdi. Ön direkte topla buluşan Tzavellas topu arkaya aşırttı. Burada yükselen Omerou´nun kafa vuruşu fileleri havalandırdı: 2-0.

40.dakikada ceza sahasının 2 metre dışında Adanaspor´un kazandığı serbest vuruşu kullanan Tevfik kaleye sert vurdu. Top az farkla auta gitti.

53. dakikada Aytemiz Alanyaspor rakip ceza sahasında baskı kurdu. Ardı ardına kaleye yapılan denemelerin ardından Efecan Karaca soldan ceza sahasına sokularak topu Emre Akbaba´ya verdi. Topla buluşan Emre´nin yerden vuruşu defansa da çarparak kaleci İtandje´nin kucağında kaldı.

70. dakikada Adanaspor´umuz penaltı kazandı. Emre Uğur, Roni´yi uzun topla ceza sahasında buluşturmak istedi. Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Omeruo, topa müdahale etmek isterken Roni yerde kaldı ve hakem Fırat Aydınus penaltı noktasını gösterdi. 71. dakikada Magaye, kullandığı penaltı atışıyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-1

74. dakikada Aytemiz Alanyaspor farkı tekrar ikiye çıkardı. Sol taraftan Efecan Karaca´nın ceza sahasına ortaladığı topa Emre Akbaba kafayla vurdu. Yan kale direğine çarpan top Junior Fernandes´in önüne düştü. Bu futbolcunun vuruşunda top filelere gitti: 3-1

82. dakikada Vagner Love rakibinden kaptığı topu Emre Akbaba´ya çıkardı. Emre Akbaba´nın sert şutunda top kaleciden döndü. Önüne düşen topa Junior Fernandes sert vurdu, meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.

90+4. dakikada Vagner Love, orta sahadan alarak taşıdığı topu Emre Akbaba´ya çıkardı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Emre Akbaba´nın vuruşunda top ağlarla buluştu: 4-1

Müsabakayı Aytemiz Alanyaspor 4-1 kazandı.

ALANYASPOR - ADANASPOR MAÇININ ARDINDAN

Spor Toto Süper Lig´in 22. haftasında Aytemiz Alanyaspor, sahasında Adanaspor´u 4-1 mağlup etti. Maçın ardından teknik adamlar mücadeleyi değerlendirdi.

Ligin 22. haftasında alınan 4-1´lik galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, maçta daha çok gol atabileceklerini söyledi. Susic, ?Bugün maçta 4 gol attık ama daha fazla atabilirdik. En önemlisi galibiyet aldık. Her şeye rağmen halen ligde kalmadık diye düşünüyorum. Daha çok çalışmamız, daha çok savaşmamız lazım. İlerideki maçları düzgün oynayıp puan veya puanlar kazanmamız lazım? dedi.

?OYUNCULARIM KALİTELİ?

Bir gazetecinin yabancı kontenjanı ile ilgili sorusunu yanıtlayan tecrübeli teknik direktör Susic, ?Maç hazırlık kampında 12 yabancımız vardı. Bildiğiniz gibi kural gereği 11 yabancı alabiliriz. Maçtan önce ?kimi alayım´ diye çok düşünüyorum. Sackey ve Landel aynı pozisyonda oynuyorlar. Sadece sebep bu, başka sebebi yok. Bizim takımımızda çok kaliteli futbolcular var. Sadece ilk 11 değil ilk 18´de de büyük rekabet var. Takıma geldim de futbolcularımda özgüven eksikliği vardı. Oyuncularımı önceden biraz özgüven eksikliği vardı ve ben geldiğimde onlara bazı şeyleri anlatmaya, güvenini kazandırmaya çalıştım. Şuan halen defansta sorunlarımız var. Tam onları iyileştiremedik. Defansımızdaki oyuncular kaliteli ama hata yapabiliyorlar. Bu maçta yediğimiz golde de basit bir penaltı oldu ve basit bir gol yedik. Böyle gollerin olmaması lazım? diye konuştu.

?REAKSİYON VERMELİYDİK?

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin ise maç sonu açıklamasında, "Oyunun kırılma anlarında oyunu lehimize çeviremedik. Yediğimiz 2 duran toptan sonra bir reaksiyon göstermemiz gerekiyordu ama bunu takım olarak vermeliydik. 2-0´dan sonra oyunun belli bölümünde risk almamız gerekiyordu ve bunu da aldık. 2-1´e gelindiği zaman bizim için burası kırılma noktasıydı ama akabinde 3-4 dakika sonra gelen gol direncimizi düşürdü. Sonrasında daha fazla risk aldık. Son dakikada yediğimiz gol ile de 4-1 mağlup olduk. Rakibimizi tebrik ediyoruz? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı