Kadir Aydar, CHP ilçe teşkilatında  partililerle buluştu
SİYASET 11.10.2021 10:55:00 959 0

Kadir Aydar, CHP ilçe teşkilatında  partililerle buluştu

Mahkeme sonucunda  mazbatası elinden alınıp  yargılanıp tutuklanmasının ardından   beraat eden Kadir Aydar CHP ilçe teşkilatınca kurban kesilerek karşılandı.

 

2019 yerel seçimlerinde Ceyhan belediye başkanlığını kazanan bir yıl sonra içişleri bakanlığınca görevden  alınan ve yapılan mahkeme sonucunda  mazbatası elinden alınarak görevden el çektirilen Kadir Aydar daha sonra rüşvet almak ve İmar değişiklikleri için beraberinde Başkan yardımcısı,İmar müdürü ve iş adamları ile birlikte yargılanarak bir süre tutuklu kaldıktan sonra salıverilerek  ev hapsi ile cezalandırılmasının  ardından yapılan son duruşmada  suçsuz olduğu  kanaatiyle  beraat  etmişti.

Kadir Aydar CHP ilçe teşkilatınca kurban kesilerek karşılandı.

“BEN CEYHAN’IN SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Toplantıda konuşma yapan  Aydar, “Ben Ceyhan’ın seçilmiş belediye başkanıyım ama ne yazık ki görevde değilim ben partim için,Ceyhan için  her zaman çalışmalarıma devam edeceğim, öncelikle 2023 seçimlerini yada erken seçim olabilir mi bilemem ama CHP ile millet ittifakının kazanacağından hiç şüphem yok” dedi.

Aydar,”Yerel seçimler ise 2024 yılında olacağından şimdiden bir şey söylemek  veya konuşmak yersizdir fakat CHP  ve millet ittifakı için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuşan Aydar, “300 gün sonra büyük ailem dediğim Ceyhanım’la yani sizlerle birlikteyim ve sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum yola ilk çıktığımız günde bir hayat kurduk ve dedik ki  Ceyhan Belediyesini alacağız ve ilçe başkanlığımızdan başlamak üzere benim büyük ailem Ceyhanlılarla bütünleşerek yek vücut olduk ve seçimi kazandık.Fakat geldiğimiz noktada yani 2020 yılında mazbatam iptal edildi ve mazbatamın iptali ile ilgili bir karar çıktı. Fakat ben aday olduğumda YSK’dan  3 defa adaylık konusunda  onay aldım ve Ceyhan belediye başkanı seçildim “ dedi.

“ EVET SUÇLUYUM”

Kadir Aydar şöyle devam etti:

“YSK 3 defa belediye başkanlığıma onay verdi ve seçildim ve seçilmemin ardından 1. Yılımda sen belediye başkanı olamasın dediler mazbatamı elimden aldılar bu şudur biz 20 yılda yapılamayanları  yaptık,Kreş yaptık,Anaokulu yaptık,Yol yaptık,Vatandaşın derdini paylaştık bunlar suç ise evet ben suçluyum diyen Aydar yani kısa sürede çok iyi işlere imza attık  ve çekemedikleri gibi Ceyhan’ında kaderi ile oynadılar.Bizler yola çıktığımızda hiçbir zaman yanlış yapmadık,kimseyle uğraşmadık,kimsenin yüzünü yere eğmedik. Yanlış yola sapmadık. Bizim hayallerimiz vardı. Ceyhan ile hayallerimiz oda yarım kaldı. Yrının ne getirip götüreceği belli  olmaz. Beni aldıklarında bir video yayınlamıştım, alanın da verenin de Allah belasını versin  demiştim ve halen de söylediğim sözlerin arkasındayım ama Ceyhan’da  bir şeyleri değiştirdiler bu operasyonun amacı Kadir Aydar’ın ve CHP’in önünü kesmek için yaptılar ama başaramadılar ve de başaramayacaklardır.”

“ADALET HERKESE LAZIM”

CHP İlçe başkanı Fikret Cirit ise konuşmasında şunları söyledi:

“Adalet her kes için aynıdır. Adalet her kese lazımdır. Bugün bana,yarın sana,yarın Kadir’e yapılan adaletsizlik giderek büyüyerek herkese yapılmaya başlanırsa  o zaman bu işte bir iş var demektir . Biz Adaleti savunuyoruz, onun için 2023 veya erken seçimi olur biz seçime  zaten her an hazırız ve bu seçim   ülkemiz ve adalet için çok önemli bir yıl olacaktır ve CHP ve millet ittifakı olarak iktidara gelerek her koşulda adaleti tescil ettireceğiz.”

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07
  • Pazar 21.7 ° / 13.4 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 24 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 24.4 ° / 12.1 ° Güneşli