Kadınova Kooperatifi güçleniyor
EKONOMİ 16.02.2020 08:58:00 19170 0

Kadınova Kooperatifi güçleniyor

Adana Kadın Emeğini Destekleme Kooperatifi Başkanı Yeşim Akkaş, çok yakında ticari pazarlarda yer alacaklarını belirtti.

Adana Kadın Emeğini Destekleme Kooperatifi (KADINOVA) 'Kooperatifçilik Tanıtım ve Geliştirme Projesi'  kapsamında Esas 01 AVM de düzenlenen ‘Birlikte Üretim Birlikte Büyüme’ temalı etkinliğe katıldı. Başkanlığını Eczacı Yeşim Akkaş’ın yaptığı Kadınova kurduğu ticari markası ile fuara damgasını vurdu.

Projenin tanıtım yüzü olarak kullanılan, 10 ayda 12 ilimizi ziyaret etmesi planlanan ve ilk durağı Adana olan 'Kooperatifçilik Otobüsü'nün tanıtıldığı toplantılara birçok sivil toplum kuruluşu ile temasa geçilerek, iş dünyası ile kooperatifçilik deneyimlerini paylaşma fırsatı yakalandı. .Etkinlik çerçevesinde birçok söyleşi ve sunum düzenlendi.

Adana Kadın Emeğini Destekleme Kooperatifi (KADINOVA) Başkanı Yeşim Akkaş, ‘’Adana Kadın Kooperatifleri olarak, 10-12 Şubat tarihlerine Esas 01 AVM'de 'Birlikte Üretim, Birlikte Büyüme' temalı sergide ürünlerimizi sergiledik. Sergileme öncesi heyecanımız da inanılmazdı. Ürünlerin seçiminde, dizaynında, görsel sunumunda yanımızda olan ve bize kadın olarak desteklerini her anlamda hissettiren Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’ın eşi Beyhan Demirtaş'a ve Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan’a ve tüm girişimci kadınlarımız adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TEŞHİR AMAÇLI AÇTIĞIMIZ SERGİDE TÜM ÜRÜNLERİMİZ SATILDI

“Sergimiz teşhir amaçlı olmasına rağmen, birçok ürünümüzü sattık. Standımıza gösterilen yoğun ilgi yönetim olarak hem bizleri hem de girişimci kadınlarımızı mutlu etti. Kadınlarımızın ürettiği, el emeği ürünleri ticari marka ve e-ticaret sitelerinin temsilcileri ile buluşturduk. Firmalarla reklam ve banner desteği, digital reklam, kargolama, pazarlama, birebir sınıf eğitimi ve mentörlük, e-ihracat konularında yapacakları desteğin ön görüşmelerini yaptık. Bu görüşmeler bile bizleri fazlasıyla heyecanlandırdı. Adana Kadın Emeğini Destekleme Kooperatifi olarak, 'KADINOVA' ticari markamız ile sosyal ticari pazarlarda çok yakında yerimizi alacağız. Trendyol, Hepsiburada, N11, PTT Avm, Migros, Şok ve Groseri satış mağazaları temsilcileri ile yaptığımız bu görüşmelerle kadın girişimcilerimizin ekonomilerini daha da güçlendireceğimize inanıyoruz”

BİZİ DESTEKLEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

“Kadın girişimci sayımızın her geçen gün artması bizi mutlu ediyor. Kadınlarımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerinin geliştirilmesi, düzenli gelire sahip olmayan kadınlarımızın iş gücünün ekonomiye kazandırılması gerekliliğiyle kurduğumuz kooperatifimiz tabandan gelen bu hareketlilikle tam amacına uygun hale gelmiştir. Bu süreçte ayrım yapmaksızın tüm kadın kooperatiflerini eşit anlamda destekleyen, sıkıntılarımızın çözüm noktasında uğraş veren Adana İl Ticaret Müdürü Adnan Ekiz’e ve tüm kadın kooperatifleri adına teşekkür ederiz”


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    10264,01%-0,70
  • DOLAR

    32,25% 0,00
  • EURO

    34,70% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2396,18% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3891,70% -0,29
  • Çarşamba 26.7 ° / 14.1 ° Güneşli
  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli