İYİ PARTİ İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI
SİYASET 4.02.2018 14:15:21 418 0

İYİ PARTİ İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI

İYİ Parti Adana´da tüm ilçe kongrelerini tamamladı. Atanan tüm ilçe başkanları kongrelerde yeniden seçilerek güven tazeledi. Önceki gün yapılan Çukurova İlçe kongresinde mevcut başkan Azime Kocacık yeniden başkanlığa seçilirken, dün de Seyhan İlçe kongres

Kongreler öncesinde Genel Başkan Meral Akşener´in mesajı okundu. Alkışlar arasında okunan Akşener´in mesajında, "Her gün nefret saçanlar, topluma nifak sokanlar, kavga etmeyi maharet bilenler, koltuğa yapışmayı başarı sayanlar İYİ Parti´yi anlayamayacaklar.  İYİ Parti bir kardeşlik hareketidir. İYİ Parti bir kucaklaşma hareketidir. Nefretin kavganın hüküm sürdüğü  kara bulutları dağıtmak için yola çıktık. Kimseye dinin, dilini sormadık. Mevlana misalı herkese kucak açtık.  Ülkemizin iyi olması için önce biz iyi olmalıyız. Herkesle kucaklaşacağız. Bizler ne yüzde 40, ne yüzde 50 ile yetineceğiz. Bu mücadele yüzde 100´ün hayır duasını alana kadar devam edecek" ifadelerine yer verildi.

ÇULHAOĞLU: "HEDEFİMİZ İKTİDAR"

İl Başkanı Dr. Metanet Çulhaoğlu da iktidar hedefine doğru adım adım ilerlediklerini belirterek, "İyi Parti´nin cesur ve yürekli neferleri olarak  kongrelerimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Ne mutlu hepimize ki, vatanımız, milletimiz için cesurca ayağa kalkıp  ülkemizin makus talihini yenmek hedefiyle ele verip tüm teşkilatları yoktan var ettik. Üke genelinde teşkilatlanmamızı tamamlayıp  önümüzde her an yapılabilecek seçimler için hazırlıklarını tamamlamaya çalışan partimiz, ilk seçimlerde devlet idaresini alıp iktidar olmayı hedefine oturtmuştur" dedi.

Adana´da teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Çlhaoğlu, " İYİ Parti´nin cesur ve yürekli neferleri olarak hep birlikte başaracağız. Kongrelerimiz vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Toyumuz toylansın, vatan hep varolsun. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla kucaklıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" diye konuştu.

KOCACIK: "HAKÇA PAYLAŞMAYA GELİYORUZ"

Çukurova İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Azime Kocacık il binasında gerçekleşen kongrede, " Hoca Ahmet Yesevi´den Yunus Emre´ye, Hacı Bektaşı Veli´den Mevlana´ya kadar bu milletin bu vatanın hamurunda yoğurulmuş büyüklerimiz insanlara iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler" dedi.

Başkan Kocacık, şunları kaydetti:

"Hakça paylaşmaya, birlikte başarmaya geliyoruz. Adil olacağız, adaleti sözde değil özde sağlayacağız.Etnik köken, din, dil ve bu gibi başlıklarla hiçbir vatandaşımızı kategorize etmeden, şanlı bayrağımızın gölgesindeki herkesin büyük ve güçlü bir aile olduğu gerçeğini tekrar insanlara hatırlatma vaktidir. İYİ Partiyi sadece Çukurova´da değil tüm Türkiye´de 1. sıraya yükselterek Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener´i Cumhurbaşkanı yapacağız. "

KÖSE: KUTUPLAŞMA HAD SAFHADA

Seyhan İlçe Başkanlığı´na seçilen Güngör Köse ise  Genel Başkanları Meral Akşener´in "Bu hareket iyi insanlardan oluşan bir cesurlar hareketidir" sözlerini anımsatarak konuşmasına başladı.

Kutuplaşmanın had safhada olduğunu söyleyen Başkan Güngör Köse, "Siyasetin tıkandığı, ülkenin tek adam rejimine doğru sürüklendiği, milletimizin karamsarlığa düştüğü bu koşullarda İYİ Parti ve Genel Başkanımız ülkenin umudu oldu. Kongre sürecinden sonra il başkanımızın öncülüğünde yüksek bir moral ve motivasyonla Adana´da girmedik sokak, mahalle ev bırakmayacağız. Erken seçim ihtimaline karşı da  de hazırız" dedi.

Bugüne kadar CHP, MHP ve AKP´ye oy vermiş olan ama önümüzdeki seçimlerde bu partilere oy vermeyi düşünmeyen seçmenin İYİ Parti´yi tercih edeceğini belirten Köse, "Şimdi bize düşen görev gece-gündüz demeden çalışmaktır" diye konuştu.

Seyhan ve Çukurova ilçe kongrelerinde Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu  Üyesi  olan Genel Başkan Baş Danışmanı Ali Aydın,   Kurucular Kurulu Üyesi Cezmi Polat, Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Metin Ergün , Kurucular Kurulu Üyesi Birol Büyüköztürk ile İl Başkanı Metanet Çulhaoğlu da hazır bulundu.(VŞ)

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı