İŞ ADAMI TARKAN KULAK  MEMLEKET PARTİSİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI
SİYASET 10.04.2023 15:00:00 10942 0

İŞ ADAMI TARKAN KULAK MEMLEKET PARTİSİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAYI

Adana’nın tanınmış işadamlarından TARKAN KULAK 14 MAYIS 2023 Pazar günü yapılacak TBMM 28. Dönem Milletvekili seçiminde Memleket Partisi 1. Sıra Adana Milletvekili Adayı olarak seçime katılıyor.

    14 Mayıs Pazar günü yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı Seçiminde Memleket Partisi Cumhurbaşkanı adayı olan Genel Başkan Muharrem İnce aynı gün yapılacak Milletvekili seçimi için Adana’dan güçlü bir adayı listesine katarak dikkatleri üzerine çekti.

      Memleket Partisi Adana 1. Sıra adayı Tarkan Kulak; Yurt içi ve yurt dışında işadamı kimliği ile inşaat ve enerji sektöründe yıllarca başarılı projelere imza attı. Bir dönem üstlendiği Adana Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevi yanında Çugiad, Tügik, İntes, Müteahhitler Birliği gibi birçok Sivil Toplum Kuruluşu’nda üyelik ve aktif görevler aldı. Tarkan Kulak uzun yıllar Kazakistan Fahri Konsolosluğu görevini de üstlendi.  14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Memleket Partisi’nin 28. Dönem Adana Milletvekili aday listesi dün itibarıyla Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Listede 1. Sırada yer alan Tarkan Kulak yanında sırasıyla şu isimler var: 2. Ethem eke, 3.Celal Güven, 4. Beste Tuncel, 5. Murat Aravı, 6. Gökhan Kunt, 7. Nilgün Topal. 8. Emine Genç, 9. Dilek Tepe, 10. Meltem Şimşek, 11. Habip Koçak, 12. Abdulsamet Yıldırım, 13.Yılmaz Karahan, 14. Emir Adıgüzel.

Tarkan Kulak : “Cumhuriyetimiz’in 100. Yılında Memleketimizin değişime, dönüşüme Pozitif Liderliğe ihtiyacı var.”

  Memleket Partisi Adana Milletvekili Adayı Tarkan Kulak : “ Geçtiğimiz 3 yıl özellikle sadece ülkemizde değil, dünyada da bir çok alanda önemli gelişmelere tanık olduğumuz bir dönem oldu, Bu süreçler içinde ön plana çıkan başta  hayat pahalılığı ve 12 yıllık Suriye savaşının yarattığı göçmen sorunu  ile ülkemizdeki   toplumsal sınıfların tümünün sıkıntılı olduğu bir sürece bizleri getirdi. Ülkemizin yaşadığı bu zorlu süreçler sadece ülkemizi değil   pandemi ile başlayan  sorunlar yumağı bir yılı aşan ve tüm dünyayı etkileyen Ukrayna-Rusya savaşının getirdiği ekonomik sıkıntılar yanında Avrupa’yı saran enerji sorunu ve göçmen krizlerinden gelecekte ciddi bir temel sorun olarak karşımıda duran  İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ ‘ni    geri plana iterek gün geçtikçe artan bir çıkmaza sürüklüyor. Bu dönemde Türkiye toplumu olarak hepimizin birlik içinde BARIŞ ve SORUMLU SİYASET’e çok ihtiyacı var.

    Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin liderliğinde bu amaca hizmet etmek üzere yola çıktık. 14 Mayıs’da Adana’mız için tüm hemşehrilerimi oy kullanmaya, ülke yönetiminde bireysel olarak yer alıp özgür tercihlerini kullanmak için içtenlikle SANDIK BAŞINA davet ediyorum. Doğru olanı aklıselim ile değerlendirip destek vereceklerine olan inancım tamdır. 15 Mayıs’ta kimin kazandığından öte kimin hayırlı olacağı daha önemlidir. ” Dedi.

……………………………………………………………………………………

TARKAN KULAK KİMDİR:

   Tarkan Kulak; 1967 yılında Adana’da doğdu. Ortaöğrenimini Adana’da tamamladı. 1991 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İngilizce İşletme Fakültesinden Mezun oldu. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon Yüksek Lisansı yaptı.

   Çukurova GİAD’ın 2004-2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2009-2010 yıllarında da Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonun Genel Başkan Vekilliği görevinde bulundu. Kazakistan Cumhuriyetinin Adana Fahri Konsolosluğu ve Adana Ticaret Odası Meclis Başkanlığı görevlerinde bulundu. Türkiye Müteahhitler Birliği, Adana Müteahhitler Birliği, İNTES, Adana Sanayi Odası, Adana Yelken İhtisas Spor Kulübü üyesidir.  Tarkan Kulak inşaat ve enerji sektöründe çalışmakta olup;  evli ve 2 çocuk babasıdır.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı