HIRDAVAT FUARI ULUSLARARASI KATILIMCI FİRMALARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
EKONOMİ 10.06.2023 08:26:00 571 0

HIRDAVAT FUARI ULUSLARARASI KATILIMCI FİRMALARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, 7.yılında da maksimum verim sağlamak amacıyla çok sayıda yerli ve yabancı firmanın katılımıyla 6 salonda 55.000 m2’lik alanda 24-27 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleşecek.

Sektörün her yıl heyecanla beklediği, Türkiye’nin tek uluslararası fuarı olan İstanbul Hırdavat Fuarı, 2023’deki en kapsamlı buluşmasını 24-27 Ağustos 2023 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 300’den fazla yerli, 150’yi aşkın yabancı firmanın 20 binden fazla ürününü sergileyeceği fuar, sektörün en fazla iş hacmi yaratan buluşmalarından birine imza atmaya hazırlanıyor. 

İstanbul Hırdavat Fuarı ile İş Sağlığı ve İş Güvenliği Fuarı Bir Arada

İstanbul Hırdavat Fuarı, bu yıl fuarla eş zamanlı olarak Türkiye İş Güvenliği ve İş Adamları Derneği (TİGİAD) ile 2. salonda 9250 m2 alanda 100’ ün üstünde katılımcıya ve konferans oturumlarına ev sahipliği yapacak. İş güvenliğinin hırdavat ve nalburiye sektörü ile olan bağlantısının ve öneminin vurgulanacağı oturumlar her iki sektöre de artı değer katmayı hedefliyor.

İnovatif ürünler ve çeşitlilik konusunda dünya çapında bir dinamizme sahip olan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı ve İş Güvenliği özel salonu, sektöre kazandırdığı yenilikçi çalışmalarıyla katılımcı ve ziyaretçilere sektördeki gelişmeleri deneyimleme ve globalde yeni yatırım fırsatları yaratmaya devam ediyor.

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı 7.yılında da güçlü bir arena olmaya devam ediyor

Sektörün en değerli markalarından; Karbosan’ın platınum, Caldini ve İstweld’in gold sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı sektöründe Türk sanayinin ümidi olmaya devam ediyor. Üretim yapan büyük, küçük ve orta ölçekli firmalar için dış pazarlara açılma imkânı sağlayan Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı, yeni pazarlar, iş bağlantıları, yeni hedef ülkeler ve yüksek iş hacmine erişim olanağı sağlayarak katılımcı firmalar ile nitelikli ziyaretçileri buluşturmaya devam ediyor. 

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı rekor sayıda uluslararası katılımcı firmaya ev sahipliği yapıyor.

Türk üretici ve markalarını, dünyanın dört bir yanından gelecek olan sektör devleri ile aynı sahnede buluşturacak olan fuar 150’yi aşkın yabancı firmaya da ev sahipliği yapacak. Fuar aynı zamanda profesyonel satın alma yetkilileri ve kanaat önderlerini de aynı platformda buluşturarak global pazara erişim imkanı sunuyor. 

Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nın Uluslararası Pazarlama ve Satış Müdürü Yusuf Okçu, şu açıklamada bulundu “Asya’da süregelen seyahat kısıtlamaları yanında devam eden Rusya-Ukrayna geriliminin tırmandırdığı Avrupa’da süregelen büyük enerji krizi, hammadde krizi, tüm dünyada sürekli rekorlar kıran enflasyon oranları, Türk pazarını uluslararası pazarlar bakımından tercih edilir hale getiriyor. Kaliteli üretim, hızlı teslimat ve uygun fiyat da pazarımızı rekabet bakımından güçlendiriyor. Bu minvalde bu sene Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nı öne çıkan, endüstrinin en önemli pazarlarında ve fuarlarında tanıtmaya devam ediyoruz.’’

Nalburiye ve hırdavat sektöründeki gelişmeleri yakından takip etmek için sizde Uluslararası İstanbul Hırdavat Fuarı’nı ziyaret edin

Bulunduğu coğrafyanın en görkemli buluşması İstanbul Hırdavat Fuarı 24-27 Ağustos tarihlerinde, 7.kez İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.  Sektör liderleri ile tanışmak, gelişmelerden haberdar olmak ve yeni iş fırsatları yaratmak için siz de bu büyük buluşmada yerinizi alın. Ücretsiz davetiye ve detaylı bilgi için; www.istanbulhirdavatfuari.com 

(vş)

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Harb-İş,“Ücretler yeniden düzenlenmeli “

"YENİLENEBİLİR ENERJİ NASIL TÜRKİYE’NİN ELEKTRİK ÜRETİM KAYNAĞI OLABİLİR"

"Bağımsız olmayan bir Kurulun vereceği karar tartışılır!"

MB Başkanı’ndan enflasyonla ilgili “yol haritası” mesajı

Türkiye, dünya lideri

“İş dünyasının finansmana erişimi kolaylaştırılmalıdır”

TOYP BAŞVURULARINDA SON TARİH 31 AĞUSTOS

Türk Telekom’un “Dijital Türkiye: Yeni Bir Gelecek” temalı Faaliyet Raporu’na 3 ödül

Türkiye’de dijital bankacılığa ilgi artıyor

R+T TURKEY FUARI’NDA HEDEF UZAK PAZARLAR

“TOPLU SÖZLEŞME TİYATROSU SONA ERDİ”

“DEPREM DEĞİL BİNA ÖLDÜRÜR”

Ekonominin kalbi TOBB'da attı

"Emlak zenginleri İstanbul depremi sonrası fakir kalabilir"

Şahin Bilgiç, TOBB Ekonomi Şurası’na katıldı, üyelerinin taleplerini iletti

Dünyaca ünlü çekirdeksiz Sultani üzümde hasat başladı

DÜNYA TAHIL PİYASASINA ‘TAHIL KORİDORU’ ETKİSİ

MYK VE ADASO ARASINDA YETKİLENDİRME PROTOKOLÜ İMZALANDI

"Her 100 kişiden 90’ı Su Yalıtımı Yönetmeliği’nden önce yapılan binalarda oturuyor"

R+T TURKEY FUARI’NDAN İHRACAT SEFERBERLİĞİ

"KRUVAZİYER YOLCU SAYISI % 66,7 ARTTI, FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ"

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı