Gürer: “Ülkemizin ve Niğde’nin sorunlarının takipçisi olacağım”
SİYASET 31.05.2023 09:58:00 935 0

Gürer: “Ülkemizin ve Niğde’nin sorunlarının takipçisi olacağım”

Niğde ilinde yapılan genel seçim sonuçlarına göre 3.ncü kez CHP Niğde Milletvekili seçilen Ömer Fethi Gürer TBMM kayıt yaptırdı.

Niğde ilinde yapılan 27.nci dönem seçimde 42.500 oy alan ve %20.2 oranında oy oranı  ile milletvekili seçilen  Gürer 28.dönem milletvekili seçiminde de oylarını artırdı. Son yapılan  yerel seçimlerde CHP 6 belediye Başkanı 2 ye düşerken merkez ilçede il genel Meclis üyesi dahi seçilememişti. İl Genel Meclisi için Niğde  il genelinde CHP olarak  35.909 oy almıştı. Oy oranı %17.17 gerileyerek  3.ncü parti olmuştu. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan seçimlerde ise CHP  oyu 55.055 çıkarken oy oranı %24.1 çıktı ve CHP  Niğde’de en yüksek oy oranına erişti. Millet İttifakı diğer Partisi İyi Parti ise %12.2 oranında oy alırken CHP Niğde’de aldığı oyla 2.nci parti konumuna erişti.
Niğde’den üçüncü kez milletvekili seçilen CHP’li Ömer Fethi Gürer, yayımladığı teşekkür mesajında, Meclis’te ülkemizin ve Niğde’nin sesi olmaya devam edeceğini belirtti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

NİĞDE’NİN MECLİS’TEKİ GÜR SESİ…

26. ve 27. Dönemde, ülke ve Niğde gündemine dair tüm sorunları, Meclis’te gündeme getirme gayreti içinde olduğunu ifade eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Bu süre içinde 10 binin üzerinde soru önergesi verip, sorunların takipçisi oldum. Niğde’mizde ve ülke genelinde yaşanan sorunları içeren 552 Meclis Araştırma Önergesi hazırlayıp, TBMM Başkanlığına sunduk. 518 Kanun Teklifi hazırladım. TBMM Genel Kurullarında her fırsatta söz alarak ilimizin ve ülkemizin sorunlarına dikkat çektim. Aynı şekilde farklı komisyonlarda da yurttaşlarımızın yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerimize ilişkin toplamda 450 üzerinde  konuşma yaptım. Yüzlerce basın toplantısı, basın açıklamaları ile hemşerilerimizin sesi olmaya özen gösterdim. Çok sayıda TV programına katılarak hem ülkemizde yaşanan ciddi sorunları gündeme getirip çözüm önerilerimizi anlattık hem de Niğde’mizde yurttaşlarımızın sorun ve taleplerini gündeme getirdik” dedi.

"YİNE KÖY KÖY GEZECEĞİM…"

26. ve 27. Dönemde olduğu gibi 28. Dönemde de Meclis’te Niğde’nin ve tüm yurttaşların sesi olmayı sürdüreceğini ifade eden CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “İl il, ilçe ilçe, belde belde, köy köy gezerek, tüm yurttaşlarımıza ulaşmaya; onların sorunlarını ve taleplerini, Meclis’te gündeme getirmeye, çözüm önerilerini ortaya koymaya ve sorunların takipçisi olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

"SONSUZ TEŞEKKÜRLER"

Her dönem bir öncekinden daha fazla oy oranı elde ederek, üçüncü kez Niğde milletvekili seçilen CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Büyük teveccüh göstererek, üçüncü kez Niğde’mizi Meclis’te temsil etme hakkını elde etmemizi sağlayan ve bizlere bu gücü veren vefakar Niğde halkımıza ve tüm yurttaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hiç durmadan yorulmadan çalışan Örgüt emekçilerimize, yöneticilerimize ,kadın ve gençlere  , destek veren farklı siyasi partiler yönetici ve üyelerine, sandık görevlilerimize, müşahitlerimize ve avukatlarımıza  ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı