Göktekin’de muhteşem final
SPOR 16.09.2020 10:49:00 843 0

Göktekin’de muhteşem final

50 Bin TL Ödüllü Senyör Tenis Turnuvası’nda Kupalar Sahiplerini Buldu

Türkiye Tenis Federasyonu’nun (TTF) en yüksek puanlı senyör turnuvalarından biri olan Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nda kupalar sahiplerini buldu. Adanalılara 9 gün süren bir tenis şöleni yaşatan, 50 bin TL ödüllü büyük organizasyon, muhteşem kupa töreniyle sonlandı.

Konut ve işyeri projeleriyle birlikte teknolojik mühendislik anlayışıyla taahhüt projeleri hayata geçiren Göktekin Yapı sponsorluğunda Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) düzenlenen Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası tamamlandı. 5-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ve Türkiye’deki senyör tenisçileri Adana’da buluşturan turnuvaya, Adana, Ankara, Balıkesir, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye ve Zonguldak’tan teklerde 188, çiftlerde 88 olmak üzere toplam 276 senyör tenisçi katıldı.

9 gün süren tenis şöleni sonunda, turnuvanın şampiyonlarına ve finalistlerine kupaları, Adana işi hediyelikleri ve ödülleri törenle verildi. Törende konuşan Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin, “Tenisin ustalarını Adana’da buluşturduğumuz için çok mutluyuz. Göktekin Yapı olarak 2023 vizyonumuz çerçevesinde Adana kent markasının tanıtımını destekliyor, Adana’yı en iyi şekilde tanıtmak için çaba gösteriyoruz. Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası sponsorluğumuzun da bu vizyonumuzun bir yansıması olduğuna inanıyoruz. Türk Tenisi adına kentimizde yaptığı yatırımlarla Adana’yı teniste marka yapan ATDSK ile birlikte Adana’nın tanıtımına katkı vermiş olmaktan dolayı gururluyuz. Turnuvaya katılan sporcularımıza, ev sahipliği yapan ATDSK’ya ve emeği geçenlere kentimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.  ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Göktekin’e Türk tenisine ve Adana markasına sağladığı katkı ve destek nedeniyle teşekkür ederek, plaket sundu.

ATDSK’YA 13 KUPA

ATDSK sporcularının 3 şampiyonluk,  10 ikincilik olmak üzere toplam 13 kupa aldığı Göktekin Yapı Kategori-1 Senyör Tenis Turnuvası’nın şampiyonları ve finalistleri şu isim oldu:

TEK ERKEKLER

35+’da Mehmet Şimşek ve Zeki Tosun, 40+’da Lebit Umut Yurtoğlu ve Nasrettin Yıldız, 45+’da Osman Avcu ve Türker Okan Okyay, 50+’da Levent Karapınar ve Erdal Öztürk, 55+’da Remzi Pekün ve Yunus Hakan Binöz, 60+’da Sırrı Dinçer ve Celalettin Bacanlı, 65+da Cafer Şen ve Mehmet Ali Elibol, Yeni Başlayan Sercan Eşme ve Mehmet Fettah Aladağ, 18+’da Ali Kaan Kandırmaz ve Mekin Arıcı.(Fİ)

 


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı