?GELECEK KARANLIK GÖZÜKÜYOR?
SPOR 11.01.2018 15:11:14 646 1

?GELECEK KARANLIK GÖZÜKÜYOR?

Adana Demirspor´un Başkanı Mehmet Gökoğlu, ?Transfer yapabilmemiz için 5 milyon 250 bin TL paraya ihtiyacımız var.

Adana Demirspor´da sıkıntılar bitmiyor. Yılladır kurumsallaşamama ve doğru yönetilememe kötü sonun adım adım habercisi oldu. Neredeyse ikinci yarı başlayacak ve henüz transfer tahtası açılamadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü´den gelecek haber aslında bir anlamda yönetiminde kaderini çizecek. Eğer Adana Demirspor transfer tahtasını açamaz ise yönetiminde görevi bırakma yönünde adım atacağını düşünüyorum.

 ?´Adana Demirspor sadece taraftarın büyüklüğü ile anılmamalı´´ Çünkü artık taraftar övülmek değil başarılı bir takım görmek istiyor. Her sezon sürekli olarak transfer tahtası gündemi ile meşgul olmadan takımının süper ligde oynamasını umut ediyor. Geçici çözümler yerine tribündeki bu gücün artık demokratik şekilde Adana Demirspor için kullanılmasını arzuluyor.

Bunun için yapılacak tek bir olay var. Adana Demirspor iyi yönetilmeli. Adana Demirspor kurumsallaşmalı. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bu takıma kalıcı gelirler sağlanarak kendi ayakları üzerinde durması ve kimseye ihtiyacı olmaması hedef olarak belirlenmeli

Her sezon 25 oyuncu transferi yerine altyapı destekli bu takıma katkı koyacak iyi oyuncular transfer edilmeli. İyi yönetilmeyen spor kulüpleri her zaman kapanmaya mahkumdur.

ADANA DEMİRSPOR İNCE BİR ÇİZGİDE

Hüseyin Sözlü´nün en azından transfer tahtasını açarak takımın bu sezon ligde kalmasını sağlaması ve gelecekte de Adana Demirspor´un sağlam temeller üzerine oturtulması adına somut adımlar atması gerekiyor. Tribünlerde taraftarın fazla olması ve Türkiye´nin ?´Adana Demirspor taraftarı muhteşem´´ iltifatlarını duymak yerine ?´Adana Demirspor Süper Ligde´´ ifadesini benimsemek istediği gerçeğini artık hayata geçirmek lazım.

Eğer Adana Demirspor transfer yapamaz ve bu ligde düşerse işte o zaman ne tribünlerin dolu olması ne de herkesin mavi lacivertli renkleri sevmesi bir anlam ifade etmeyecek. Bu sorunun geç kalmadan çözümlenip geleceğe yönelik planlar yapmak gerekmektedir.

ŞİMŞEKLER GRUBUNDAN ÇAĞRI

Adana Demirspor Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek ve yönetim kurulu üyeleri bir basın toplantısı yaparak kent yöneticilerine çağrıda bulundu. Kaburgacı Yaşar´da düzenlenen basın toplantısına Başkan Zeybek´in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve bir grup taraftar da katıldı.

?Ortak hedefimiz olan Adana Demirspor´un sıkıntıları ile toplanmış bulunmaktayız? diyerek konuşmasına başlayan Başkan Ertan Zeybek, yıllardan beri gelen sıkıntıların hep dile getirildiğini ama çözüm bulunamadığını söyledi.

?KENT BÜYÜKLERİMİZ, ADANA DEMİRSPOR´UN FARKINDA DEĞİL´

Federasyona olan borçla alakalı gündem oluşturmak için 10 gündür çalışmalarının olduğunu dile getiren Başkan Zeybek, ?Adana Demirspor deyince Adana´nın değişmez markası akla gelir. Demirspor büyük bir marka. Ama maalesef, kentimizin büyükleri bunun farkında değiller. Onun için, Adana Demirspor hep ikinci planda kalıyor. Bizim hedefimiz, amacımız geçmişi unutarak yeni bir sayfa açmak. Sezon başından beri sloganımız da buydu. Bunu Şimşekler Grubu olarak yapıyoruz. Bunu kulüpten, büyüklerimizden, kentimizin dinamiklerinden de bekliyoruz. Adana Demirspor´a sahip çıkma zamanı geldi. Sayın Valimiz Mahmut Demirtaş başta olmak üzere milletvekillerimiz, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımızla STK´larımızdan ricamız; artık Adana Demirspor´umuzu layık olduğu yere, Süper Lige taşımalarını istiyoruz. Biz taraftar olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ne isterlerse tereddütleri olmasın. Ama, kendileri de Adana Demirspor´la alakalı yapılması gerekenleri yapsınlar? dedi.

HEP BELEDİYE DESTEKLİ KULÜP OLDU´

Adana Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Yöneticilerinden Göksel Tel de söz alarak, Şimşekler Grubu´nun yaklaşık 30 yıldır varlığını sürdürdüğünü söyledi. ?Son 20-25 senedir de bizler de bu grubun içerisindeyiz´ diye konuşmasına devam eden Tel, ?Bizim bulunduğumuz dönem içerisinde hep belediye destekli bir Adana Demirspor oldu. İyisi ve kötüsüyle bu şehri yönetenlerin desteği olmadan Demirspor´un yaşayamayacağı bir gerçekti. Sezon başlarında bazı yönetimlerin geldiği, eski yönetimin transfer ettiği futbolcuların gönderilerek yeni transferlerin yapıldığı, hep aynı filmleri izledik. Baktığımızda belediye de kendi çabaları içerisinde bir şeyler yapmaya çalışıyor. Şu bir gerçek, 20-25 yıldır konuşulan sadece Şimşekler Grubu değil, Demirspor taraftarıdır. Biz istiyoruz ki, şehrin dinamiklerinden büyükşehir belediye başkanımız Hüseyin Sözlü´nün kendi çabalarıyla bir şeyler yaptığını gördük. Sadece Sözlü´nün değil, sayın valimizin, milletvekillerimizin ve bakanımızın, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Odası´nın ve iş adamlarının bir araya gelerek bu takımı bir yerlere getirmesini istiyoruz. 20-25 yıldır sadece taraftarın konuşulduğu bir takım oluyorsa, bu ayıp bizim değil bu memleketi yönetenlerindir. Diğer illerin takımlarına baktığımızda, mesela Ankaragücü´ne başkan 3 milyon lira destek veriyor. Valimizin bütçesi olmayabilir ama iş adamlarını bir araya getirebilir? dedi.

12 OCAK´TA İSTASYON MEYDANI´NDA BULUŞUYORUZ´

12 Ocak Cuma günü Adana Demirspor´un kuruluş yıldönümünü İstasyon Meydanı´nda kutlayacaklarını söyleyen Dernek Başkanı Ertan Zeybek, ?Ailemizle, çocuklarımızla katılacağız. Ne kadar çok kalabalık olursak o kadar çok iyi olur. Bunu Adana için istiyoruz. Oraya, valimizi, milletvekillerimizi, başkanlarımızı da bekliyoruz. Artık birlik olma günü. Biz adım atıyoruz. Büyüklerimizden de buna duyarsız kalmamalarını bekliyoruz? dedi.

ŞİMŞEK ESKİŞEHİRSPORU 1-0 YENDİ

Devre arası hazırlık kampını Antalya´da geçiren Adana Demirspor kampın son gününde oynadığı hazırlık karşılaşmasında Eskişehirspor´u 1-0 yendi. Miracle Futbol Center´da oynana karşılaşmada Adana Demirspor´un golünü 90.dakikada Atabey Çiçek attı. (Haber Merkezi)

.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ
robert
12.01.2018 17:44:36
Merhaba, benim adım Bay Robert. Sr. Larsson´a 570.000.00 dolarlık kredimle yardım ettiğinden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bir krediyle ilgileniyorsanız, onunla iletişime geçin, böylece kredisi 24 saat içinde fazla zaman almazsa size yardımcı olabilir. Kredi, acil ve güvenilir bir krediye ihtiyaç duyan, ona şimdi başvurması gereken herkesi hesaba soktu, Tanrı ve onun e-postasıyla iyi bir adam gönderildi. larsson_investors@outlook.com. Bunu burada yazmaktan dolayı çok mutluyum, çünkü bu yardıma ihtiyacı olan bir çok kişi var. Daha önce gözaltına alındıysam gecikmeden yardıma ihtiyacınız varsa, gecikmeden iletişim kurmak için uygun bir kredi şirketi olacağım: E-posta: larsson_investors@outlook.com Ve dünyanın bir bölümünde bulunuyorlar.

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    8828,70%-0,62
  • DOLAR

    32,29% 0,55
  • EURO

    35,19% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2238,56% 0,53
  • Ç. ALTIN

    3895,90% 0,00
  • Salı 15.1 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 19.1 ° / 9.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 16.4 ° / 10 ° Orta kuvvetli yağmurlu