ERDOĞAN, DESTEK VE BİRAZ DAHA SABIR İSTEDİ
SİYASET 12.07.2022 07:53:00 673 0

ERDOĞAN, DESTEK VE BİRAZ DAHA SABIR İSTEDİ

Erdoğan, “İnşallah bu defa, hem tarihten aldığımız dersler, hem de sahip olduğumuz avantajlar sayesinde, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında herhangi bir duraklamaya, gerilemeye meydan vermeyeceğiz” dedi.

“KURDUĞUMUZ GÜÇLÜ ALTYAPININ ÜZERİNDE, TÜRKİYE’Yİ MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNİN ÜZERİNE ÇIKARTACAK BİR HAMLE GERÇEKLEŞTİRME FIRSATI YAKALADIK”

Dünyanın sağlıktan güvenliğe kadar her alanda ciddi sınamalarla karşı karşıya olduğu bir dönemden geçtiğine işaret eden ve böyle kritik dönemlerin, millet olarak birliğin, beraberliğin, kardeşliğin önemini daha da artırmakta olduğunun altı çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizi hak ettiği demokrasi ve kalkınma seviyesinin altında tutmak için maruz kaldığımız oyunların bedellerini nesillerdir ağır bir şekilde ödüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

“Hamdolsun, geçtiğimiz 20 yılda kurduğumuz güçlü altyapının üzerinde, Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkartacak bir hamle gerçekleştirme fırsatı yakaladık” ifadesiyle mesajına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere tüm dünya kendi siyasi, ekonomik, güvenlik ve sosyal krizleriyle boğuşuyor. Biz ise, yaşadığımız tüm sıkıntılara rağmen, hedeflerimize odaklanarak yakaladığımız fırsatları değerlendirmeye çalışıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajını şöyle sürdürdü: “Yaklaşık 4 yıl önce, ekonomideki önceliğimizi istihdama vererek yaptığımız tercihin doğruluğunu, yaşanan her gelişmeyle, bir kez daha görüyoruz. Küresel ekonomideki bozulmanın ülkemize olan etkileri yanında, kurdaki dalgalanmanın ve hayat pahalılığının insanlarımızın günlük hayatlarında yol açtığı zorlukları elbette biliyoruz. Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz programlarla bunların üstesinden geldikçe, elimizdeki imkânların ve kat ettiğimiz mesafenin önemi daha iyi anlaşılacaktır.”

“CUMHURİYET TARİHİ BOYUNCA BAŞLATTIĞIMIZ HER ATILIM HAMLESİNİN ÖNÜNÜN, TÜRLÜ OYUNLARLA KESİLMESİNE DEFALARCA ŞAHİTLİK ETTİK”

Milletten, hayata geçirdikleri programlara daha güçlü destek ve biraz daha sabır talep eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulaşmasının, gençlere bırakacakları en kıymetli mirası olan 2053 vizyonuna kararlılıkla yürümesini sağlayacağını kaydetti.

“Ülke ve millet olarak, Cumhuriyet tarihi boyunca başlattığımız her atılım hamlesinin önünün, türlü oyunlarla kesilmesine defalarca şahitlik ettik” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah bu defa, hem tarihten aldığımız dersler, hem de sahip olduğumuz avantajlar sayesinde, büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasında herhangi bir duraklamaya, gerilemeye meydan vermeyeceğiz” ifadesini kullandı.

(VŞ)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı