Erdoğan, ”Bizim bu ülke için daha çok işimiz var
SİYASET 26.04.2023 09:27:00 525 0

Erdoğan, ”Bizim bu ülke için daha çok işimiz var"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu anda zillet ittifakı yola filan çıkmış değil. İşte bunların büyükşehir belediyeleri var, acaba bu büyükşehir belediyelerinde şu ana kadar ne yaptılar?" dedi.

Kanal 7-Ülke TV ortak yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen canlı yayında, Türkiye ve dünya gündemine dair gelişmeleri değerlendirdi.

"Seçime 18 gün kaldı. Yeni müjdeleriniz olacak mı?" sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kalan 18 gün bizim için bir farklılık arz ediyor. Milletimiz için hep büyük hayaller kurduk ve bu hayallerin çoğunu da gerçekleştirdik. Yeter mi? Elbette yetmez. Bizim bu ülke için daha çok işimiz var, gidecek daha çok yolumuz var. Fakat biz yoldayız. Şu anda zillet ittifakı yola filan çıkmış değil. İşte bunların büyükşehir belediyeleri var, acaba bu büyükşehir belediyelerinde şu ana kadar ne yaptılar?" dedi.

Müjdeleri seçim dönemi için açıklamadıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz, milletimizin karşısına normal zamanlarda da sürekli müjdelerle, büyük projelerle çıktık, çıkıyoruz. Bay bay Kemal gibi milleti sadece seçim zamanı hatırlayanlardan değiliz. Onun gibi söz verip de tutmamazlık yapmadık, yapamayız. Hatırlayın, mesela her çiftçiye bir traktör vadetmişlerdi, ne oldu verdiler mi? Hayır, hep yalan" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim kampanyası sırasında midesini üşüttüğünü belirterek "Her şeyden önce tabii üzerinize afiyet dün, bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Bu kampanya çalışmaları sebebiyle de midemi ciddi manada üşütmüşüm. Bir ara acaba programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye de düşündüm. Dedim ki artık söz verdik gideceğiz. Tabii bu yoğun mesai içinde biz de zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Kabinenizdeki bütün bakanları, bir iki isim haricinde, sahaya sürdünüz, seçim sonrasında onlardan tekrar kabinede olacaklar var mı ya da yeni isimleri görecek miyiz?" sorusu üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin her şeyden önce zengin bir beşeri yapıya sahip olduğunu belirterek kabinedeki isimleri sahaya sürmesinin aslında bir liderlik tasarrufu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bir liderlik tasarrufu olarak da bu arkadaşlarımızdan nerede, nasıl istifade edebiliriz, bunun düşüncesi içerisinde bütün bakan arkadaşlarımı şu anda sahaya sürmüş durumdayım" dedi.

14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı olan bakanların sahada çalışmalar yaptığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Onların sahada oluşunun da getirilerini çok olumlu görüyorum. İnanıyorum ki ağırlıklı olarak deprem bölgelerinde bulunan bu arkadaşlarımdan biz çok çok istifade edeceğiz ve 14 Mayıs akşamı onların faaliyetlerinin sürdüğü bölgelerden de güzel haberler alacağız" değerlendirmesini yaptı.

(vş)


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

"TORBACI YAKALAMAKLA UYUŞTURUCU BELASI ÇÖZÜLMEZ"

CHP’Lİ TANAL, "MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ATAMA SÖZÜNÜ TUTMADI!"

Tülay Hatimoğulları Hatay'daki hava kirliliğini sordu

BAE'den ithalata vergi muafiyeti

Kılıçdaroğlu, 'Filenin Sultanları'nı Kutladı

Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ve 100. Yıl Marşı Tanıtım Programına katıldı

CHP Adana İl Örgütü Zafer Bayramını kutladı

Kılıçdaroğlu: "Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı Yürekten Kutluyorum"

Ayhan Barut'tan narenciye üreticisi ve ihracatçısı için 3 bin lira destek talebi

Hasan Efe Uyar: "İktidar Vatandaşa 7 Ayda 22 Milyar Ceza Kesti"

Kılıçdaroğlu: “Türkiye Uyuşturucunun Pazarı Haline Geldi"

Emep'li Demir,"işçilere istifa baskısı uygulanıyor"

Mustafa Oğuz Yiğit: “AK Parti'nin Tarım Politikaları Çiftçiyi İflasa Sürüklüyor”

CHP’Lİ SÜMER,“ADANA’DA DEPREMİN YARALARI KAPANMIYOR”

CHP’li Bulut, “Ballı Maaşlara Devam “

“Malazgirt, Anadolu’daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır”

CHP'li Şevkin'den Hatay için, bakanlara soru yağmuru

Gürer: “Faiz artışı işsizliği tetiklerse, iş kötü…”

Ayhan Barut, anız yangınlarına kesin çözüm istedi

ERDİL DEDEOĞLU CHP CEYHAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.1 ° / 18.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı