DEMİRSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI
SPOR 4.12.2016 13:56:04 292 0

DEMİRSPOR GALİBİYETİ KAÇIRDI

TFF 1. Lig´in 13. haftasında Adana Demirspor, Bandırmaspor´un sahasında 2-2 berabere kaldı.

TFF 1. Lig´de oynanan Bandırmaspor-Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

ENGİN İPEKOĞLU: "BU İKİ PUANI İNŞALLAH ARAMAYIZ"

TFF 1. Lig´in 13. haftasında Bandırmaspor sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası Teknik Direktör İpekoğlu, "Attığımız goller vardı kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Bir tane dahi pozisyon vermedik. Penaltıdan sonra özellikle ikinci yarıda geriye yaslandık maalesef. İyi oynamadık, ikinci golü de hak ettik diye düşünüyorum. Nedense ikinci golü yedikten sonra oynamaya başladık biraz. İki puanı kaçırdık. Bir an önce kendimizi üst gruba atmak istiyorduk. İleri de bu anlamda bu iki puanı inşallah aramayız" dedi.

SERKAN AFACAN: "ALDIĞIMIZ HER PUAN ÇOK DEĞERLİ"

- TFF 1. Lig´de oynanan Bandırmaspor-Adana Demirspor maçı sonrası Teknik Direktör Feyyaz Uçar´ın maç süresinde 4. hakem tarafından tribüne gönderilmesi ardından maç sonunda Yardımcı Teknik Direktör Serkan Afacan açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig´in 13. haftasında Bandırmaspor sahasında Adana Demirspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Yardımcı Teknik Direktörü Serkan Afacan, "Dört haftalık bir süreç yaşıyoruz takımımızla. Aldığımız her puan bizim için çok değerli. Oynadığımız oyun ve aldığımız sonuçlara baktığımızda gerçekten olumlu işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bu camiaya bu taraftara layık olabilmek için başta Feyyaz hocamız ve bizler ve futbolcular var gücümüzle çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda puanlar almak için, aldığımız bu puanların daha değerli olması için mücadele edeceğiz. Umut ediyorum ki, bu süreçte ligin devre arasını görmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Afacan, Teknik Direktör Feyyaz Uçar´ın tribüne gönderilmesi ile ilgili olarak da sorulan soruya ise, "Sanıyorum orada yere yatan bir futbolcu, top Adana Demirsporlu oyunculardayken vakit geçirmek için yere yatmadı. Top bize geçtiğinde kendisini yere attı. Hocamız da bunun doğru olmadığını söyledi. Bir yanlış anlaşılma olduğuna inanıyorum. Feyyaz hocamız böyle şeyler söyleyecek bir insan da değildir. Ama bazen böyle yanlışlıklar olabiliyor, hakemde ya da başka bir şeyde suç aramanın gereği yok. Umut ediyorum bundan sonraki haftalarda çok daha iyi olacağız" şeklinde yanıt verdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

16. Yiğit, cezaalan önünde topla buluştu. Yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Top Emrullah´ta kaldı.

17. Berkaş orta sahada topla buluştu. Pasını Waldison´a aktardı. BU oyuncu cezaalanı içine topla birlikte girdi. Kötü bir vuruş yaparak takımını mutlak bir golden etti.

20. Sercan orta sahada topla buluştu. Waldison´a muhteşem bir pas gönderdi. Topla buluşan Waldison cezaalanı içine girdi. Kaleci tarafından yere indirildi. Hakem penalty noktasını gösterdi. Atışı kullanan Tevfik topu ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderdi: 0-

26. Bandırmaspor faul ataşı kazanı. Yiğit direk kaleye topu gönderdi. Çatala giden topu Emrullah zorlukla kornere çeldi. Köşe atışından Bandırmaspor bir sonuç elde edemedi.

31. Adana Demirspor köşe atışı kazanı. Sercan cezaalanı içine ortaladı. İyi yükselen Serkan kafayı vurdu ve top filelerle buuştu: 0-2

41. Dakikada Kıvanç hakemin sarı kartını elinden Amaya kalkınca hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırıldı.

44. Cezaalanı içine gönderilen topa Doğan ve Göksu birlikte hareketlendi. Göksu, Doğan´ı yere indirince hakem penaltı noktasını gösterdi ve Göksu´ya kırmızı kart gösterdi. Atışı kullanan Doğan topu filelere gönderdi: 1-2

65 Yuğit sağ kanattan topla birlikte bindirme yaptı. Topu cezaalanı içine ortaladı. Onur topa ıska geçti. Doğa topa sert vurdu top kaleci Emrullah, gole geçit vermedi  Boşta kalan topu Adana Demirspor defans elemanları topu uzaklaştırdı.

70. Oğuzhan soldan topla birlikte indi ve çok sert vurdu. Top kaleciden döndü. Bandırmaspor defans elemanları topu uzaklaştırdı.

79. Bandırmaspor Teknik Direktörü, hakeme itaraz edince tribune gönderildi.

83. Bandırmaspor köşe atışı kazandı. Cezaalanı içine yapılan ortada ikinci direkte iyi yükselenr Atabey şık bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 2-2.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI AFYONKARAHİSAR'DA!

CİMNASTİK MİLLİ TAKIMI “ADANA ÇİFTETELLİSİ ” İLE KARŞILANDI

2022-2023 Sezonu TFF Fair Play/Adil Oyun Ödül Töreni Yapıldı

13. HENTBOL DUAYENLERİ BULUŞMASI ÇANAKKALE’DE GERÇEKLEŞTİ

Seyhan Belediyespor Kadın Atletizm Takımı Süper Ligde

Kızıldağ Karakucak Güreşlerinin Başpehlivanı Ali Böncüoğlu oldu

Öz Hilal sporcusu Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecek

11. TAYK – Eker Olympos Regatta Ödül Töreni Yapıldı

TSYD yeni binasına kavuşuyor

GENK 2-1 ADANA DEMİRSPOR

Adana Demirspor bugün Genk Karşısında

TFF,"Türk Futbolunun yükselen trendi sürecek"

Milli Atletten Başkan Akay’a ziyaret

Başkan Akay Geleceğin Yıldızlarıyla Bir Araya Geldi

“Büyük” kupayı, “Fenerbahçe Doğuş Yelken Yat Takımı Fenerbahçe 1” takımı kazandı

538. GELENEKSEL KIZILDAĞ KARAKUCAK GÜREŞLERİ PAZAR GÜNÜ BAŞLIYOR

Kızıldağ'da şampiyon Döşekevi Kuşçusofuluspor oldu

Tirilye’deki zorlu yelken mücadelesi nefes kesti

Yelken yarışında ilk etabın birincileri açıklandı

SATRANÇTA “OLİMPİYAT İKİNCİSİ” OLDUK!

11. TAYK – Eker Olympos Regatta yelken yarışı başlıyor

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,17
  • EURO

    34,91% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2434,93% 0,50
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı